#}
Sluurpy > Restauranter i Roskilde > Carpe Diem Cafe Restaurant

Carpe Diem Cafe Restaurant - Roskilde - Fotoalbum

Udmærket mad og god service. Vil komme tilbage en dag er jeg sikker på
Rigtig godt spisested. Høflig og hurtig betjening og dejlige pizzaer.Anmeldelsen er til carpe diem beliggende ved det gamle Kvickly, nu SuperBrugsen.
Meget dejlige pizzaer og god service!
Lækker mad og hyggeligt sted...♥️♥️♥️♥️
Café & Restaurant Carpe Diem, Roskilde. Bestilte et stjerneskud. Da stjerneskuddet blev serveret må jeg umiddelbart konstatere, at det så noget snusket ud. Det skyldes især de store mængder af Thousand Island dressing, der var brugt! Det skal siges at dressingen smagte godt – noget bedre end de fle
Faktisk et meget hyggeligt restaurant, græsk- italiensk inspireret, der laver rigtig god mad til fornuftige priser, især deres "Stjerneskud" er værd at prøve !!
Lækker pizza til en god pris, venlig personale og masser af plads både ude og indenfor. Service var hurtig. Lidt mørkt indenfor i restauranten og stedet vil have penge for postevand
Vi havde i går, både bestilt bord og også mad, alligevel måtte vi vente 55 minutter på maden. Meget ærgerligt, for I er søde og imødekommende, har gode priser. Restauranten var ikke engang fyldt op, så det var jo ikke årsagen. Vi kom desværre for sent i biografen 😫 Hilsen Eva og Jan Nielsen.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures