Sluurpy > Restauranter i Roskilde > Restaurant Snekken

Anmeldelser Restaurant Snekken - Roskilde

Katrine Krogager
Jeg deltog i et selskab i lokalerne på førstesalen. Min vegetarmenu var rigtig god, men min mand var ikke videre begejstret for hans. Der havde været alt alt for meget af en meget kraftig sauce. Betjeningen var meget mangelfuld. Der var sat uerfarne og nye medarbejdere til at servere og de havde svært ved at følge med eller vide hvordan man serverer og skænker op. Vi skulle bede om mange ting. Derudover blev min forret blev serveret 10 min efter de andres. Vi vil dog gerne tilbage og prøve oplevelsen nede i restauranten, for indtrykket da vi kom ind ad døren var ret positivt. De virkede bare ikke klædt på til selskaber.
Michael Ravnsbæk
Fik deres tastning-menu, som var hæderlig, men ikke pengene værd. Den var endvidere blevet os påtvunget lidt, da de angiveligt ikke havde kapacitet til andet og vi derfor måtte vælge den, såfremt vi skulle spise der - dog var vi omgivet af gæster der bestilte frit fra menukortet. Ærgelig oplevelse. Adspurgt om charcuteri-tallerknens pålæg, svarer den unge tjener “det er 3 slags kød”. Serveringen var, fra den specifikke tjener, doven og inkompetent. Det er væsenligt for en restaurants brand at tjeneren kender det mest basale til maden og kan servere et glas vin med lidt mere finesse end en doven fadøl på en festival. Desværre første, eneste og sidste gang her.
Kristian Smedman
Fed atmosfære, god og venlig betjening og god Morgenmadstallerken til 95 kr. Pris I den Medium høje ende.
Sarah Bülow Tomassen
Fantastisk mad - men til prisen er frokost servicen til den sløje side, da man selv skal finde bord, gå ind og bestille i baren og i øvrigt næsten bliver talt fra, hvis man selv vil mixe og matche sin menu og ikke lader kokken sammensætte. Maden er sublim, men det er også det, de vinder på :-)
Nadia Vinter
Fin oplevelse. Virkelig god mad, hurtig og flink betjening. Den sidste stjerne kunne være opnået ved hurtigere afrydning af borde samt der blev ikke spurgt, om vi ønskede kartofler til fisken. Super god kaffe og flot udsigt.
Tove Von J
Og et rigtig godt og prisvenligt vinmenu. Dét kan vi lide. God mad fortjener god vin. Og dejlig betjening med glimt i øjet. Okse Tartar og Barbera d'Alba....det spiller 😉
Martin Huss Christiansen
Overpris. Dårlig service. Beskidt bestik. Maden ankom ikke til tiden… 1 stjerne er for meget.
Tom Virfild Pedersen
Go' service og elendige stole og metal bænke som er umulige at side godt på😵‍💫👎 Ville sikkert blive skrotte andre steder..
Bagels Burger Fisk Hummus Karryret Kebab Laks Lam Oksekød Pasta Pølser Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review