#}
Sluurpy > Restauranter i Roskilde > Scandic Roskilde Restaurant

Scandic Roskilde Restaurant - Roskilde - Fotoalbum

Ødelagt 80 års fødselsdag. Hvis i overvejer at holde jeres event her, så læs det her først: Min mor på 80 bliver solgt den store pakke til at holde hendes fødselsdag, og bliver lovet at hun blot kan læne sig tilbage og nyde hvad der formentlig er hendes livs sidste store fest. I stedet skal hun brug
Hotellet ligger med den skønneste udsigt. Desværre kunne man ikke spise i restauranten pga selskaber. Det havde de orienteret om på forhånd. Men desværre havde baren også lukket fra kl.22 en lørdag aften. Det synes jeg var dårligt. Dejlig morgenbuffet med alt, hvad hjertet begære.
Super lækkert lokale, der var både tuscher og skærm til rådighed. God lille morgen komplet, og virkelig lækker frokost.
Det er det dårligste Comwell jeg har været på. Er bonuskunde. Små værelser, skal op i sengen for at trække gardiner fra og til. Badevær ok, men bruser og vandhane bør afkalkes. Priser på vin i restauranten var 1/2 fl. Vin 375 kr. En hel fl. 425 kr. Den meget sure bartender sagde at der kun var 2 gl.
En fin og "standard" oplevelse. Hotellet er flot og med flinke personaler. Vi fik også rigtig lækker mad - både morgen, middag og aften. Der var dog intet der overraskede - intet der fik mig til at tænke WOW. Jeg ønskede at tjekke ind nogle timer før og dette var muligt, da værelset var ledigt (bl
Super service ved ankomsten, rigtig god betjening i restauranten, super lækkert og stort udvalg i morgenmadsbuffen. Næste gang jeg overnatter I Roskilde, er der ingen tvivl om hvor det bliver.
Værelserne er ikke så store men de er ret seje. God udsigt, God morgenmad, God service, men der mangler altså en pool eller et spa.
Store hyggelige værelser høflig betjening men det ville være godt hvis aftensmaden også var varm og ikke kun tallerkenen.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures