Sluurpy > Restauranter i Roskilde > Soho Food Lounge Music

Anmeldelser Soho Food Lounge Music - Roskilde

Nicklas Andersen
Ak ja. Bestil en Espresso Martini og få den fra tap. Er du til den slags, så er det super lækkert. Ikke? Så hold dig væk. Sød martini. 3 gamle kaffebønner. Av. Smagsoplevelsen læner sig op ad min bedste vens cognacfarvede lædersofa fra 1995. Sutsko med gamle sokker i. Inkl. de føromtalte 3 bønner. Gips uden pap. Det er uhørt, og jeg bedømmer dem derfor til et stort 1-tal ud af 5!
scmi7y
Super sted god oplevelse. Musikken er helt i orden og godt fyldt op men ikke overfyldt. Der var mulighed for at side ved bord uden bestilling og uden at vente længe. Lidt dyrt at købe drinks men ikke alt for slemt. Live DJ. Og kæmpe plus 21år og op.
Tobias Gjerløff
Muligvis de værste drinks jeg nogensinde har fået. Det lader til, at SOHO mener, at så længe gin kan spores i en drink, så kan man kalde det en gin og tonic eller en bramble
Annette Hoffmann
Var der i går fredag den 18/2 og skulle danse med veninderne, den planlagte dj var desværre blevet syg så den dj der hedder rene skulle spille der han har spillet for ejeren de sidste 15 år og de sagde han er super god, men jeg må nok sige når man kører i 3 timer i samme tempo og helst ikke spiller de ønsker der kommer besluttede vi alle 4 at køre hjem kl 02 henholdsvis Jyllinge, Greve, Brøndby og Hundested PGA dårlig musik og vi blev enige om, at der kommer vi ikke mere, vi er forholdsvis voksne og kan også se at kliantelket efterhånden bliver yngre og yngre, bare ærgerligt da vi ellers har været glade for at komme der.
Sussi Mailund
Jeg blev meget positivt overrasket over deres mad! Virkelig lækker. Det er dejligt at man kan sidder og tøsesludre og spise god mad. Når klokken bliver 22 lukker køkkenleder og der kommer musik. Drinksne er gode og prisen er i orden. Jeg kommer helt klar igen!
Danielle Carndal
Maden er til 1 stjerne , resten af stedet kan få 3 ⭐⭐⭐
Johannes Laerkeborg
Alt spiller, undtagen låsen på herretoilet. Fix lige låsen.
K. Obel
Jeg har været der et par gange (Ikke spist der) Der god stemning og man kan få en siddeplads eller stå i den kæmpestore bar. Meget imødekommende personale. Super god DJ's der kan få alle på dansegulvet. En god blanding af folk fra 20'erne til 50'erne Helt klart et godt bud på en sjov bytur i Roskilde.
Bagels Burger Fisk Hummus Karryret Kebab Laks Lam Oksekød Pasta Pølser Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review