Sluurpy > Restauranter i Roskilde > Lanternen Kebab & Grillhouse

Anmeldelser Lanternen Kebab & Grillhouse - Roskilde

Daniel Ljunggren Baldissera
Ganske fin mad man kan få i den kaliber her. Er selv altid på deres pita mix, med kylling og kebab i, det er ganske godt! Og da jeg var der sidst, kom den ansatte med en platte ris med kebab til min datter, uden beregning! Det er god service.
Dilek Y.
Madforgiftning, hold jer væk! Kunne jeg give 0 stjerner, ville jeg gøre det. Vi er flere der er ramt af madforgiftning efter seneste besøg, og været forbi akutmodtagelsen pga. voldsomme gener efter at have spist deres durum. Akutmodtagelsen bekræftede madforgiftningen. Det er simpelthen ikke i orden. Få styr på jeres hygiejne eller hvad der måtte forårsage så voldsom en madforgiftning. Jeg kommer aldrig til at spise her igen eller anbefale jer til andre med det sygdomsforløb jeg nu går igennem pga. madforgiftning via jeres mad.
Nicolai Mortensen
Kebaben er ikke krydret og man kan ikke selv vælge hvad man skal have i sit pitabrød durum osv. Mine venner fik også madforgiftning og brækkede sig udover det hele på min vens værelse.
Peder Eskildsen
Fik kebab i rulle og pita. Begge gode og meget for pengene
Susanne Vilhelmsen
Super lækre kebab sandwich. Masser af kød. Billigt
Lone Johannesen
God betjening og dejlig mad til til rimelig pris
Mark Kelly
bedste kebab i Roskilde — ift begge smagen og portioner/pris. Super flinke også 😃
ChrP
Noget af det bedste kebab i Roskilde
Bagels Burger Fisk Hummus Karryret Kebab Laks Lam Oksekød Pasta Pølser Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review