Sluurpy > Restauranter i Roskilde > Cafe Breeze & Pizzahus

Anmeldelser Cafe Breeze & Pizzahus - Roskilde

Catrine Sejr Nielsen
Lækkert mad og god betjening.
Mikkel Christiansen
Maden er som sådan udmærket. Til gengæld er ventetiden gang på gang ufatteligt lang. Ventede i næsten to timer fra jeg ringede og bestilte til jeg stod med maden i hånden, så lang tid bør det ikke tage at lave tre pizzaer. Desuden er der uoverensstemmelse mellem åbningstiderne opgivet på nettet og hvornår restauranten er åben de facto - det er irriterende ikke at kunne regne med. Det er en ommer!
Jonas Pedersen
Bliver altid taget godt imod generelt bliver man mødt af folk som der gerne vil tilfredsstille deres kunder, selvom de ikke altid er i stand til at udlevere eller færdigøre en ordre til tiden, sørger de stadig for at kunden er tilfreds. De laver uden tvivl de bedste pizzaer i byen :)
Tina Koch
Udsøgt service og meget lækkert mad
Casper Hansen
Sammenlignet med Søens Pizza smager deres pizzaer fantastiske, og ejeren bag stedet er meget flink, venlig og altid med et smil på læben. Rigtig lækker mad. De er lidt længere tid om at lave maden end andre steder, men det er helt sikkert de ekstra minutters ventetid værd! Der kunne også godt være nogle flere valgmuligheder for pizza på menuen.
Winnie Khan
Det er det bedste sted i Roskilde at spise. Og det Best mad
Rasmus Hansen
Altid god mad og meget høflig betjening. Også ved levering er det stort kubdefokus. Maden er som sagt rigtig god, både deres fastfood, men også de lidt "bedre" retter. Der kan være lidt ventetid på levering til tider, men det bliver opvejet af den gode kvalitet og service.
Rasmus Terkildsen
Simpelthen den bedste dürumrulle jeg har fået. Den var omhyggeligt lavet og meget større end hvad man kunne forvente. Jeg kan varmt anbefale caféen.
Bagels Burger Fisk Hummus Karryret Kebab Laks Lam Oksekød Pasta Pølser Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review