Sluurpy > Restauranter i Roskilde > Conditoriet

Anmeldelser Conditoriet - Roskilde

Yvonne Knudsen
Rigtig lækkert sted, hvor man både kan få kaffe/te med meget lækkert brød/lagkage til. Mange forskellige brød arter. Man kan også få en lækker frokost, som vi fik og det er ikke dyrt. God betjening. Og så der toilet, vil sige det er flottere end et hotel, rigtige håndklæder og en flot kurv man lægger dem i efter brug. Rigtig sødt notat på døren indvendig. Flot farve på toilettet. Der kommer vi helt sikkert igen, vi følte os meget velkommen. Stor hilsen fra Yvonne og Bente ☕☕🤗😉❤️❤️
Regine Hjort Hovmøller
Ok brunch, men meget skuffet over at jeg af to omgange fik serveret blødkogte æg med helt flydende hvider og den “friskpressede” appelsinjuice vi bestilte ikke var friskpresset - det er misledende markedsføring. Øv!
Steen Hoffmann
Fantastisk udvalg og godt bager håndværk. Godt til kaffe og kage og ikke mindst frokost. Tag lidt godt med hjem.
Mogens Holm
Havde bestilt bord til fødselsdag, hvilket var smuttet, men vi fik et andet bord og en pæn kompensation. Brunch var til gengæld perfekt.
Elisabeth Pedersen
Elsker deres sortiment. Der er forskellige stykker frugt med når man bestiller kaffe/the med brød ost/pålæg. Varerne er virkelig gode. Kan kun anbefales.
Mark Winther
Smør creme i kagerne smagte af køleskab, personalet gjorde intet ved det.
henrik nielsen
Meget godt og et af de få steder hvor man kan få Ost med smag lageret
Mogens Figen
Det er rigtig flotte og velsmagende kager og kaffe de serverer.
Bagels Burger Fisk Hummus Karryret Kebab Laks Lam Oksekød Pasta Pølser Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review