Sluurpy > Restauranter i Roskilde > Wabiwabi

Anmeldelser Wabiwabi - Roskilde

Jesper Fütterer Bing
Den ringeste sushi oplevelse vi har haft. Vi bestilte bl.a. en portion rejer, hvor vi i den sidste vi spiser ser at der ikke er fjernet tarm! Da vi siger det får vi blot en "det beklager vi". Generelt var sushien ikke lækker, men tilgengæld dårligt og sjusket rullet og meget af det virkede ikke friskt. Da vi skal gå bliver vi spurgt om alt var okay, og forklarer at det var temmelig ulækkert at have siddet og spist tarmen på rejen så et afslag måtte være på sin plads. Vi blev først tilbudt 10% og dernæst 20% rabat. Samtidig fik vi at vide at leverandøren af rejerne ville få besked omkring det - hvilket så bekræftede os i at det ikke blev lavet på stedet. Derudover er det meget underligt at tage penge for diverse sovse som teriyaki osv, når man bestiller ad libitum. Rummet vi sad i virkede som en udendørs overdækket terrasse, med dårlig akustik og meget små borde, og der kørte høj pop musik på anlægget. På ingen måder hyggeligt.
G G
Virkelig fantastisk sushi med godt udvalg til veganere. Vi savner "vegansk"-mærker på menuen, men de var gode til at vejlede os 🙌🏻🍱 Vi rullede ud, så mætte vi var.
Camilla Hjorth-Westh
Middelmådig sushi, super dårlig service og særdeles ubehøvlet ejer. Jeg besøgte Aja Sushi Roskilde med en flok veninder. Det var mit første besøg. Jeg skulle ikke selv spise og var derfor ikke en del af bestillingsprocessen. Jeg vidste ikke, at de andre bestilte ad libitum, men troede blot, at de havde bestilt specifikke portioner. Da de er færdige med at spise, var der 4 stykker sushi tilbage, som jeg spiste. Da der skulle afregnes, krævede ejeren, at jeg skulle betale 189 kr. for de 4 leftovers, som stod tilbage fra de andres mad. Jeg tilbød at betale for de 4 stykker, jeg havde spist, men skulle i følge ejeren betale de 189 kr., selvom jeg ikke var bekendt med de andres bestilling. Til trods for forsøg på dialog, blev jeg ikke mødt med forståelse, men derimod af en ikke-lydhør, særdeles usympatisk, ubehøvlet, snæversynet, stædig ejer, der ikke kender til service, og som er ligeglad med at miste kunder. Som hun sagde, så ville hun give mig en lærestreg. Det er lykkes. Jeg (og min omgangskreds) har lært aldrig at støtte stedet igen. I øvrigt vil jeg ikke engang rangere maden som middelmådig. Fisken smagte ikke frisk!
Dansemus 1234
Bestilte ad libitum og syndes der var super lang ventetid når man bestilte sushi, fik også ekstremt ondt i maven bagefter.
Casper Køneke
Maden smagte fantastisk, men Jeg synes ventetiden mellem serveringer var lidt lang.. Jeg kan helt sikkert anbefale Aji, men Jeg vil råde til at man bestiller den næste omgang sushi allerede når den forrige kommer.
Celine sofie
Autentisk og sushi i super klasse. Mange kunne lære af deres passion.
Rolf Koefoed
Rigtig dejligt sushisted, en smule trængt med siddepladser, men sushien gjorde i den grad op for det, vil helt sikkert komme her igen:)
Esben Buchwald
Venlig betjening og god mad. Eneste problem var, at deres iPads til bestilling havde netværksproblemer.
Bagels Burger Fisk Hummus Karryret Kebab Laks Lam Oksekød Pasta Pølser Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review