#}
Sluurpy > Restauranter i Roskilde > Wabiwabi

Wabiwabi - Roskilde - Fotoalbum

Den ringeste sushi oplevelse vi har haft. Vi bestilte bl.a. en portion rejer, hvor vi i den sidste vi spiser ser at der ikke er fjernet tarm! Da vi siger det får vi blot en "det beklager vi". Generelt var sushien ikke lækker, men tilgengæld dårligt og sjusket rullet og meget af det virkede ikke fris
Virkelig fantastisk sushi med godt udvalg til veganere. Vi savner "vegansk"-mærker på menuen, men de var gode til at vejlede os 🙌🏻🍱 Vi rullede ud, så mætte vi var.
Middelmådig sushi, super dårlig service og særdeles ubehøvlet ejer. Jeg besøgte Aja Sushi Roskilde med en flok veninder. Det var mit første besøg. Jeg skulle ikke selv spise og var derfor ikke en del af bestillingsprocessen. Jeg vidste ikke, at de andre bestilte ad libitum, men troede blot, at de h
Bestilte ad libitum og syndes der var super lang ventetid når man bestilte sushi, fik også ekstremt ondt i maven bagefter.
Maden smagte fantastisk, men Jeg synes ventetiden mellem serveringer var lidt lang.. Jeg kan helt sikkert anbefale Aji, men Jeg vil råde til at man bestiller den næste omgang sushi allerede når den forrige kommer.
Autentisk og sushi i super klasse. Mange kunne lære af deres passion.
Rigtig dejligt sushisted, en smule trængt med siddepladser, men sushien gjorde i den grad op for det, vil helt sikkert komme her igen:)
Venlig betjening og god mad. Eneste problem var, at deres iPads til bestilling havde netværksproblemer.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures