Sluurpy > Restauranter i Ringe > Thaisen Ma'hus

Anmeldelser Thaisen Ma'hus - Ringe

Tina Ellegaard
Mega kedelig oplevelse...jeg ringer og taler med en mand om vi kan bestille bord til kl 20. Dette siger han ok til og spørger han tillige en kollega. Da mine unge mensker ankommer 1 min over 20 få de en melding om køkket er lukket og på en ubehagelig måde spørger den kvinde der modtager demokratiet hvad de unge.arbejder med og siger til dem at sådanne mennesker altid kommer forsent. Mega uforskammet for 1 min er det forsent???? Vil rigtig gerne støtte en lokal returent men med den opførslen bliver jeg desværre ikke kunde igen.
Helle Petersen
Hyggeligt sted, super lækker mad, vi fik fire små retter, og vi blev så mætte at vi kunne trille ud, kommer gerne igen 😁
Katrine Elise Aamann Frederiksen
Thaisen Ma'hus har mulighed for glutenfri burgerboller ifølge deres menu. Jeg har ikke prøvet dem endnu. Jeg valgte at bestille årstidens sorte gryde efter, at jeg fik af vide, at retten er glutenfri. Det kan godt være selve gryderetten er glutenfri, men det var alt tilbehøret ikke. Der var hvedekerner i salaten samt alm. brød til retten. Jeg fik det "to go", så jeg opdagede det først, da jeg åbnede posen. Det er en ærgerlig og skuffende følelse. Så jeg håber for fremtiden de vil være lidt mere opmærksomme. Dog vil jeg på trods give stor ros for årstidens gryderet, da den smagte virkelig godt.
René Nikolajsen
Fik en super lækker burger med hjemmelavet bøf, pomfritter og en lækker salat. Stadig gode burgere de har 😊
Jette Krøyer
Kedelig mad , stedet trænger til en stor opfriskning samt rengøring Bestilte årstidens suppe , det var asparges. suppe med pestosalat , meget smagsløs 😱 og mærkelig sammensætning
Jacob Pilegaard
Man skal betale 48 kroner for en flaske vand som koster under 10 kroner i brugsen overfor.
thomas pagaard
Fin burger glutenfri, der manglede dog lidt kartofler til skulle købes ekstra
Jimmy Larsen Damsgaard
Blev spurgt om vi ønskede tilbehør til burgerne. Vi fravalgte, sulten var ikke overvældende til frokost...prisen viste sig dog at være den samme. Pige på 7 år fik skinke og ost sandwich - med så meget stærk sennep at voksne mænd fik tårer i øjnene. Glutenfri brød var dog udmærket.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review