Sluurpy > Restauranter i Ribe > Hviding Pizzeria Og Restaurant

Anmeldelser Hviding Pizzeria Og Restaurant - Ribe

Morten - X3Mgolf
Den mad vi fik var af rimelig almindelig og forventelig kvalitet for et Pizzaria. Kort sagt tilfredsstillende. Jeg vil mene at de skal fjerne "restaurent" i navnet, da oplevelsen af at sidde ved bordet og spise var ikke i nærheden af en restaurent-oplevelse, hvor de fleste vil som minimum forvente bestilling og service ved bordet, samt bestik og servietter på bordene. Så skal man hente mad fra et Pizzaria er alt som man kan forvente. Men forventer man en restaurent med service, så er der langt endnu.
Daniel Andersen
Bestilte 3 Pizzaer kl 17.50 ringede til dem kl 19.07 for at høre hvor de blev af. De var kørt forkert. Ventede så lige 20 min mere på der kom 3 kolde pizzaer. Over 1 og en halv time ventede mand på kold mad. Ingen rabat eller noget som helst. Så vi ikke råde folk til at bestille mad med levering.
Lotte Jønholt
Et lille hyggeligt sted, vi holdt ind efter en tur over grænsen. Stedet var noget koldt, de gæster som var på stedet i forvejen sad med jakker på. Bordene var ufuldstændigt dækket, lysene var i stagerne, men ikke tændt. Det var en mandag aften, og travlheden moderat. Stedet reklamerer for Carlsberg, men de tre ensomme øl i køleskabet kom fra Harboe - og de er nu drukket! Maden var ok hurtigt færdig og smagte dejligt. Alle blev mætte, uden at levne. Prisen er rimelig, og det er et godt sted at gøre holdt når man er på farten, trods mangler på æstetikken.
Glitter on Glitter of
De spare lige lovligt meget på fylden
Tom Diget
God pizza og venlig betjening. Dog bar lidt præg af at være mere take away end restaurant.
Michael Kristensen
Det er næsten ikke værd at indtage!
Per Stagis
burger m. Fritter, fandt et stykke plastik i burgeren, fik hverken penge retur eller tilbud om en ny burger, kun en dårlig undskyldning. Kommer ikke her igen, FØJ FOR Satan.
Xota-prebs
Normalt virkelig god mad, har brugt dem meget, men der er nogle af arbejderne som trækker for meget ned på kvaliteten. Et eksempel er, man får en, faktisk ret stor durum dsv. kun med 8 små stykker kylling 3 kvarte skriver tomat 2 halve skriver agurk, lidt salat og rigelig dressing. Et andet eksempel er, noget af fyldet kan mangle på pizzaen. Rigtig ærgeligt når maden ellers kan være så god fra resturenten.
Burger Chokolade Fisk Is Pandekager Pasta Rejer Salat Schnitzel Suppen Tapas Vafler Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review