Sluurpy > Restauranter i Ribe > Vægterkælderen

Anmeldelser Vægterkælderen - Ribe

Jesper Grona
Regulær kvalitet. Fik 300 gr rib eye, som virkede meget mindre og med en meget tynd pebersauce. Æblekage uden syrlig smag af æbler. Og intet spørgsmå fra betjeningen om vi var tilfredse.
Torben Møller
Vi var fire par, som spiste aftensmad på “Restaurant Vægterkælderen”. Maden var rigtig god, den var veltilberedt og tjenerne anbefalede gode, relevante vine til maden. Vi fik alle tre burgere fra menukortet og deres okse cuvette, alt smagte rigtig godt. Miljøet “emmer” af historiske Ribe. Alt i alt en god “helstøbt” oplevelse. Vi anbefaler klart Restaurant Vægterkælderen 😊
Lone Kahlke
Et sted der bærer præg af meget nedslidte møbler med store huller. Vi fik tapas, det var meget små portioner som gjorde at man gik sulten fra restauranten. Vi fik tilbudt mere brød, dette brød var sort under bunden. Alt i alt en trist oplevelse.
Christian Kryger
Lækker burger, men lidt skuffet over stjerneskud menuen.
Helene Andersen
For første gang nogensinde var vi på besøg. Vi fik burger, samt øl og vand. 1. Sodavand var uden brus og blev omgående byttet, men vores burger var næsten kold, hvilket vi også fortalte. En noget kedelig burger til den pris og ligeledes en trist oplevelse 1. Gang vi besøger stedet. Tjeneren beklagede, men det forsvinder den dårlige oplevelse jo ikke af. Vi kommer ikke igen.
Helen Grubbe
Endnu engang spiller det bare 😍 Vi var på torvet og spise. Bestilte deres 3 retters med Laks, kalveculotte og citronfromage. Både forret og dessert var uovertruffen 😋 Kommer snart igen ⭐⭐⭐⭐⭐
Jonas Vest Berntsen
Vi fik to gange forrygende bakskuld. Kundeservicen var også udmærket.
Maria Sommer
Der er mange dyre spisesteder i Ribe, men det her er det eneste sted, som er pengene værd. Vi fik den lokale ret Bakskuld. Virkelig lækkert. Super betjening. Hyggelig atmosfære i kælderen.
Burger Chokolade Fisk Is Pandekager Pasta Rejer Salat Schnitzel Suppen Tapas Vafler Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review