Sluurpy > Restauranter i Ribe > Jacob A

Anmeldelser Jacob A - Ribe

Elsebeth Thygesen
Altid lækkert mad med skøn personale. Både servering, kok og ejer 👍👏
Mathias Jensen
Ikke den store oplevelse desværre. Vi startede ud med carpaccio til forret, kødet var stadig delvist frossen og smagsløst - blev sendt retur efter knap 3 bidder og fjernet fra regningen. Hovedret en alm bøf og lammekoteletter, stegt fint men fuldstændig uden smag og mangel på krydderier. Dertil smaskede grøntsager og en lille ligegyldig salat uden nogen former for dressing - en klat oliven olie og eddike havde gjort underværker. Bearnaise sovsen de reklamere med har ikke set udsigten af estragon. Pomfritter, øl og sodavand spillede - den er også svær at ødelægge ;-) Servicen var tilgengæld i top, smilende og venlige. Ikke megen kvalitet at hente for de priser de kræver.. Ikke anbefalelsesværdigt.
Rupa Holm
Sød betjening men kedelig mad. Bestilte spareribs som var kolde indeni - fik dem byttet uden problemer, men der var resten af selskabet færdige med at spise. Salaten der fulgte med var trist - salatblade, tomat og agurk - drønkedelig Kedelig burger uden ret meget smag. Det eneste der opvejede restaurantbesøget var de venlige tjenere.
A. Berggreen
Positivt: overordentlig behagelig betjening. Grøntsager var tilberedt godt. Min æblemojito var overraskende god. Så stoppede det desværre også der. Kødet (vi fik begge oksemørbrad) var senet og mast flad. Stegt på langs af fibrene og det virkede som om den var skåret op. Bearnaisesaucen fandt vi ikke ud af hvad var, men den smagte ihvertfald ikke af estragon.
Peter Nielsen
Udendørsserveringen var god, flink og hjælpsom personale var hurtig til at finde en plads til os selv om der var mange kunder, og den veltilberedte mad var hurtigt serveret trods travlhed så stedet kan absolut anbefales.
Jesper Møller (Mig)
Jeg er nærig med stjerner og dette er anden gang jeg giver det. Lækker mad og fed service og hvis du ønsker god mad kom her.
Anette Boesen
Den bedste burger, jeg har fået. Super betjening
Tibo Verhoeven
Meget god service, god mad og god overkommelig
Burger Chokolade Fisk Is Pandekager Pasta Rejer Salat Schnitzel Suppen Tapas Vafler Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review