Sluurpy > Restauranter i Ribe > Terpager & Co

Anmeldelser Terpager & Co - Ribe

A A Lehmann
Skøn kaffe❤️, hjemmelavet: kage, kombucha, chai og lemonade. Meget at vælge mellem og alt ser meget indbydende ud. Priserne er fair. Servicen er behagelig og imødekommende. Absolut et besøg værd.
Stine Larsen
Fantastisk lækkert mad, MEN MEN MEN dårlig service. Personen som serverede os virkede ret ligeglad og ville vist hellere være et hvilket som helst andet sted end på arbejde. De reklamerede med at de havde forskellige lokale øl, dog kunne ingen af de ansatte forklare os hvad de indholdet eller hvordan de smagte. De øl vi endte med at få var varme… Alt andet smagte fantastisk godt, dog vil jeg mene at en lille kartoffel mad til 75kr var lige i overkanten, når den ikke var større. Vil jeg komme tilbage? Måske, dog med forbehold på at jeg ikke bliver mæt på en kartoffelmad og at de ansætte ikke er engageret i deres arbejde.
Karina Jützler
Vanvittigt lækkert sted. Der er masser af historie i den lille cafe, og kvaliteten af vin er helt i top. Vi fik 2 glas vin og købte en flaske rødvin med hjem til aftensmaden. Omgivelserne er helt ualmindelig flotte. Vi kommer bestemt igen - på forskellige tidspunkter af året, så vi også kan se sæsonerne ændre omgivelserne. Næste gang skal vi smage maden og kaffen, som er så berømt, at vi skal smage den 🍷🥪☕️ 14.02.20: vi kom igen for at købe vin. Vi snuppede en kop cappuccino, mens vi ventede på, at vinen blev bragt fra lageret til butikken ☕️🍷
Niels Laursen
Hyggelig gårdhave m grillet vegetarsandwich og vadehavsøl til - dejligt 🤗
Monica Frandsen
Virkelig lækkert mad! Kæmpe anbefaling her fra. 100 % hjemmelavet og såå hyggelig en baggård.
Sebastian Joost
Skøn kaffe i fantastisk hyggelig omgivelser
Freja Eriksen
Vidunderligt lille sted og imødekommende personale. Vi fik bare en øl (lokal) i solen udenfor, men ville ønske, vi havde opdaget stedet noget før, vi skulle hjem, så havde vi helt sikkert kigget forbi mere end en gang.
Susanne Jensen
Fantastiske omgivelser, lækkert mad og drikkelse i høj kvalitet. Stedet er velduftende, rent og utrolig hyggeligt. Tog først et spontant smut derind efter kaffe, varm chokolade og lækkert kage. Det var så god en oplevelse at vi smuttede derind igen tre timer senere efter en lækker frokost, vi bestilte lidt forskelligt både lidt tapas, en salat og en sandwich og dertil lækkert forfriskende rabarber lemonade. Det hele er smukt anrettet og serveret på en unik både, så som at den hjemmelavede lemonade blev serveret i en koble. Vi gik derfra mætte og følte os forkælet af kvaliteten, derudover købt vi lidt vin med hjem, som vi fik en god vejledning/anbefaling i. Kan klart anbefales.
Burger Chokolade Fisk Is Pandekager Pasta Rejer Salat Schnitzel Suppen Tapas Vafler Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review