Sluurpy > Restauranter i Randers > Wilhelm's

Anmeldelser Wilhelm's - Randers

Klaus Riisberg
Hamrende uimponerende. Skåle med salat med vand i bunden, så det stegte kød lå og blev vådt. Det var virkeligt klamt. Dog taler det for at de råvarer som ikke var fra diverse dåser, trods alt virkede friske. Og så sådan en dum ting som at man ikke har en lille bøtte til dressing, så man ellers kunne undgå at det blev blandet og klamt sammen med vandet i bunden. Da det så endelig lykkedes, fik vi under en halv lille bøtte dressing til 2 mennesker... Det er bare dumt.
DanzenM
Deres mad var sådan set okay, men fandt det smår irriterende at, brødet faldt fra hinanden imens man spiste det. Jeg bestilte en oksekød pita med hvidløgs dressing man kunne slet ikke smage hvidløgs dressing, hvis man ikke vidste det var deri ville man slet ikke ligge mærke til det. Deres kød er en tand for peber så det ødelagde smagen. Det eneste gode jeg kan sige om wilhelm's er at deres milkshakes er gode.
Martin Velling
Fik en meget skuffende sandwich i en størrelse hvor man hverken bliver helt eller halvt mæt med et tyndt stykke skiveskåret kylling der muligvis kunne være importeret fra pålægsafdelingen i den lokale Netto . Har været det samme sted for noget tid siden, hvor samme sandwich var super lækker. Det skal dog siges at deres milkshakes varmt kan anbefales, derfor 2 stjerner.
Kent Schølarth
Det var et fantastisk godt sted at spise på Wilhelm, eller som det også hedder Nok. Der er også nok mad, rigeligt, spis alt hvad du vil 4 slags lækkert kød 5 slags kartofler stor salatbar, og kødet vælger man selv, og får skåret kødet når man vælger. Kan varmt anbefales 99 kr. 😊
Per Rasmussen
For lidt variation. Aftenbuffet burde være anderledes end til frokost. Rødt kød ikke mørt. Pommes frites kolde ligesom løgringe. Skuffende oplevelse.Dog kan deres milkshakes anbefales
Sebastian V. H. Jensen
Ikke imponerende mad. Hvis du er sulten, så er det bedre en McDonald's. Hvis du vil forkæle dig selv, så gå et andet sted hen.
Danny Krog
Det tog en krig at få lavet vores 7 sandwiches, og da vi kommer hjem med dem, erfarer vi at de kun har lavet 6. Men vi fik lov til at betale for 7. Det gør vi aldrig igen.
Max Andersen
Wilhelms er fint nok, men de har ikke de sanwiches der står på menuen, samt afbilledet
Stegt flæsk Brunch Burger Carbonara Drikkevarer Fisk Flæsk Kaffe med kage lagkage Laks Pasta Pizza Ribben Salat Sandwiches Stegt flæsk Stjerneskud Tapas Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review