#}
Sluurpy > Restauranter i Randers > Mcdonald's

Mcdonald's - Randers - Fotoalbum

Det ser ud til at supervisor ikke gør sit job i den her mcd. 20 minutter får man lov at vente til på en filter kaffe og alle andre som kommer efter som også bestiller kaffe får før en selv. Personalet har travlt med at snakke med hinanden istedet for at lave noget. Og når kaffen så kommer så er det
Det bar præg af at de var for lidt på arbejde, når man havde bestilt det man skulle have, så var der ventetid på at komme fra bestillings standeren, udleveringen var ok, pommes frites var bløde og burgeren var bare klasket sammen, tingene lå skævt og stak udenfor bollen.
Der var desværre kaotisk stemning den 13/7. 40% af bestillingsskærmene var ude af drift, bordene var ikke gjort rent og mange af skraldespandene var propfyldt.
Det er McDonald's - det er fastfood, som man kan forvente det. Du betaler prisen for McDonald's, om det er det værd, er en personlig holdning. De gjorde hvad de skulle, maden var klar i en fornuftig tid.
MCDONALD'S er jo MCDONALD'S. Jeg har de sidste par gange i driveinn fået næsten frosne burgere selvom prisen er steget på burgerne bruger de dem ikke på opvarmning.
Perfekt snack til den sultne bilist da vi tog drive in. Hurtig betjening og go service i kasse og udlevering...besøg dem.
Et fremragende besøg på en af Danmarks bedste McDonald's. Vi ankom og lagde bestilling, maden blev hurtigt leveret. Vi bestilte alle Homestyle tasty burgere. En pragtfuld burger, der for mange caféburgere til at virke skørt dyre. Pomfritterne, der følger med er saftige og lækre, og der er faktisk Ib
Armaturet på herre toilettet er så kort at man står og vasker siden af vasken, når man vasker hænder.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures