Sluurpy > Restauranter i Randers > Restaurant Dragon City

Anmeldelser Restaurant Dragon City - Randers

Diemer Fopma
Da jeg så den placering på kortet, tænkte jeg "åh nej", da den ligger lige op af randers mest trafikeret vej. Men wow, det hører man slet ikke. Det er der blevet tænkt over. Det er hyggeligt og pænt og rent. Personalet er høflig og meget venlig. Fejlfi servering, pænt fra højre side. Nu det vigtigste, maden. Det er nok blevet et af mine yndlings restauranter. Hovedparten af de steder jeg har spist, har grundfonden til alle sovse været ens. Anden smager som oksen etc. Det gjord det ikke her. Så cadeau for det. God mad, lækkert udvalg. Hammer god peking And!!!! Vi ses igen, og tak for mad!!
Kim Hansen
Ganske udmærket sted, og et sted hvor kørestolsbrugere selv kan køre rundt om buffeen og tage det de måtte ønske. Næsten altid ventetid hvis man vil have noget stegt, der er ingen wok bare en stegepande.
kim jensen
Maden er god og varm. Der kommer ofte mere ind, det er desværre lidt kedeligt (udvalget) ... Men det er også billigt. Så det passer rimelig godt sammen. "I'll be back, to eat some more!
Karina Ninka Hjortholt
Overordnet set, den bedste kina restaurant i Randers….det kan være svipsere, og maden ikke altid “stærk nok”, men alligevel altid der vi ender.
Majken Berg Sørensen
Stor lækker buffet inkl is, kaffe, the eller varm kakao. Der er både færdigretter, ting du selv kan blande og få stegt, samt stort udvalg af sushi... 👍🏼👍🏼
Claus Thomassen
Altid en fantastisk besøg hver. En helt fantastisk service, dejlig veltilberedt mad og utrolig venlig personale. Et af de bedste spisesteder i Randers.
Annette Dam
Dejlig mad. Synd at man skulle vente på det gode mad og, at hygiejnen var kritisabelt. Der var sølvpapir i ved vandmelonen, kerner ved peberfrugter og, der blev ikke fyldt op.
Tom Rydstrøm
Rigtig god mad, sushi, mongolian barbecue, salat, kina-retter, kage, is og kaffe - Alt var som det skulle være 👍
Stegt flæsk Brunch Burger Carbonara Drikkevarer Fisk Flæsk Kaffe med kage lagkage Laks Pasta Pizza Ribben Salat Sandwiches Stegt flæsk Stjerneskud Tapas Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review