Sluurpy > Restauranter i Randers > Restaurant Tronborg

Anmeldelser Restaurant Tronborg - Randers

nst låse
Jeg syntes desværre at maden var kedelig og er ikke fan af en varm tallerken til maden foretrækker en kold tallerken, bestilte en fanta men fik at vide at det havde de ikke men de havde Miranda og det var jeg også fint tilfreds med men fik bare aldrig en Miranda fik i stedet en Nikoline (tror jeg nok de hed) alt i alt kan jeg desværre ikke anbefale stedet.
Søren “Champ” Nielsen
Altid god mad fra tronborg. Ejer af stedet er en venlig person med god humør
Jesper Vad
Min far og jeg var nemme at overtale. Julemad blev ikke hjemmebagt men hjemmebragt. Anden var fin, stegen var fin og det var sovsen også. Det er ikke gourmet - det er prisen heller ikke.
Statoil Laurbjerg
Rigtig lækkert mad kan kun anbefales
karen Marie Lindgaard Severinsen
Pænt sted, og fin betjening og lækker mad.
jens løth
Fint sted ligger godt , ud til århusvej
Jette Nielsen
Ja Man har aldrig været der .ringer og bestiller bord ud fra deres hjemmeside efter deres Meny kort som Lyder godt kommer 8 min før end vi har bestilt bord bare til 2personer vi sætter os til bordet vi bliver henvist til der er kun os på stedet Oki de åbner køkkenet kl 18 så vi venter med at bestille drikkevare da vi kalder på tjerner siger han vi lige må vente 5 minutter Oki kl er så 7 minutter over 18 der sker intet så spørger jeg pænt om vi må få et Meny kort det får vi så et til deling Oki så kommer han ned og vi vil gerne bestille to retter fra Meny kort men får så at vide de kun har buffet lørdag aften da de går på ferie fra søndag ...så det stod heller ikke noget om på deres hjemmeside så vi vælger at gå derfra dårligt service så det var første eneste og sidste gang vi kommer der ..uden at få mad .men kun dårlig behandling ...føj hvor en dårlig behandling og oplevelse ... En meget sur kunde med påhæng
Tina Ørum Kvistad
Har benyttet Take Away i dag , en dejlig oplevelse . Maden var lækker , kødet mørt og veltilberedt, tilbehøret super og rigtig dejligt det er adskilt , når man modtager det fra køkkenet . Vi vil helt sikkert komme igen .
Stegt flæsk Brunch Burger Carbonara Drikkevarer Fisk Flæsk Kaffe med kage lagkage Laks Pasta Pizza Ribben Salat Sandwiches Stegt flæsk Stjerneskud Tapas Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review