Sluurpy > Restauranter i Otterup > Restaurant Freja

Anmeldelser Restaurant Freja - Otterup

Lars Abildgaard
Campingpladsen er rigtig god og fin. Men bistroen kan kun få 1 stjerne vi bestilte 3x skinkeschnitzel med tilbehør pomfritter bearnaisesauce capers etc. Men ak vi fik 3 snitsler som var friturestegte Uden capers og citron, den 4 bestilte pasta bolognese der manglede parmesanost og Ruco salat . Så det var bare en gang pasta med kødsovs, så vi valgte at købe vores mad et andet sted næste dag.
Christian Andersen Brejner
Simpelthen den værste mad nogensinde! Vi var på familietur med hele familien og skulle spise aftensmad i bistroen. Al maden var direkte fra frost - tilmed totalt overtilberedt. “Fiskefileten” var som at spise en paptallerken. 189kr pr. mand for buffet - røvrenderi uden lige!
Sonja Rasmussen
Vi var lidt skuffede over betjening og udvalg af retter.Vi har besøgt bistroen for flere år siden og det var en noget bedre oplevelse.
Bo Strange
Underbemandede restaurant med ekstrem lang ventetid og dårlig stemning. Efter at havde ventede 30 min for at bestille, fik vi at vide at maden vil tage yderligere 60 minutter. Da vores børn var sultne accepterede vi, trods de mange andre utilfredse gæster i restauranten som valgte at gå, og bestilte en flaske hvidvin til ventetiden. Den kom så ind på boret i stuetemperatur…altså 25 grader med en forklaring om at de ikke havde kolde hvidvine!! Det var her vi rejste os og gik. Bliv væk!!
Paw Winther
Maden er meget kedelig. Deres burger kan anbefales. Dog var der kun 3 at vælge mellem, hvor af den ene var vegetar. Pomfritter og nuggets kunne de også klare. Deres pizza'er (skinke, pepperoni eller vegetar), mindede mest om en slatten frysepizza med mindre fyld. Deres herregårdsbøf siges ligeledes at være meget tør, men den var udsolgt under hele vores ophold. Og det var så stort set alt hvad der var at vælge mellem. Smilende medarbejdere, og nok af dem. Desværre var de bare ikke kompetente til at udføre deres job, og generelt ikke ret meget service mindede. Naturligvis med undtagelse af enkelte medarbejdere, men desværre var det mindretallet. F.eks. bestilte vi et glas museerene glas vin, ekspedienten kunne ikke finde flasken, og stiller en flaske rød- og en flaske hvidvin på bordet, og spørger så om det er en af dem. Det ender med vi selv kommer om og finder flasken. En anden oplevelse var at vi spurgte en af ekspedienterne om vi kunne få tøret et bord af. Til trods for at der var flere medarbejdere der ikke havde travlt, fik vi blot en klud så vi selv kunne tøre det af. Dette er generelt niveauet med alt på pladsen.
Simon Erichstrup
En underlig følelse af at man var lidt i vejen som kunde i pizza afdelingen, som har samme ejer. Buffet under middel iøvrigt uden skiltning af hvad de forskellige ting var. Udskærer forstod ikke dansk eller engelsk.
Fa Aze Mine
Maden er fin, dog lidt kedeligt når man får pommes og pizza for fjerde gang i streg. Der er ikke meget udvalg.
Karin Falk
Den var lukke selv om de sagde at den var åben. Men som alt andet de lovede på pladsen blev det ikke overholdt.
Bolognese Pizza
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review