#}
Sluurpy > Restauranter i Odense > El Torito

El Torito - Odense - Fotoalbum

Det er definitivt det kedeligste mexikanske mad jeg har fået. Men min primære utilfredshed kommer af at det hele var lunkent - det er simpelthen ikke godt nok. Kartoflerne smagte som om de var gamle og det hele virkede nærmest opvarmet. Ikke lækkert. Og postevand til 15 kr er bare heller ikke okay.
Det var det værreste mad jeg nogensinde har smagt. Maden var virkelig lort, og jeg fik ondt i maven resten af dagen. Den eneste grund til i fortjener 1 stjerne, er pga tjeneren var sød.
På skiltet uden for restauranten står der "Mexikansk når det er bedst". Desværre er maden meget "fordansket" og "tex-mex" aktig, dvs slet ikke mexikansk i smagen. Det smagte for meget af halvfabrikata eller færdige krydderiblandinger. Drikke og service absolut OK, men for mig som ELSKER mexikansk ma
Hyggeligt og god betjening. Maden var ok.
Hyggeligt og afslapoet sted. Service meget høfligt og hjælper gerne. Maden virker autentisk og smager rigtig godt.
Super lækker mad dog virkede de ansatte ikke overdrevet vilde med og være der, da jeg var der.
Fik en oksefillet med dybtstegte kartofler. Halv pris 99 kr. Fin pris, men ville have været ked af at give 200 kr. for den menu.
Gode fornuftige priser, og her er altid hyggeligt. Potionerne i den større ende. Så pas på med forret, hvis man ikke vil levne. 👍
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures