#}
Sluurpy > Restauranter i Odense > Restaurant Bull Odense

Restaurant Bull Odense - Odense - Fotoalbum

Alt for lang ventetid på maden. Ca 45 min Fra vi betalte og ikke fordi der var fyldt i butikken. Måske sygdom men det kunne vi ikke se. Samtidig burde den unge mand bag disken finde sig et job han gider. Spurgte til en vare der var udsolgt og ingen kontakt angående et evt andet mersalg. Bare et lad
Deres mad er super lækker og hurtigt tilberedt. Priserne er udemærket, omkring 100-130 kr for en menu med burger, pommes frites og sodavand. Man bliver helt sikkert mæt. Der er altid parkering tæt på indgangen. Venligt personale.
Maden⭐⭐ Service ⭐⭐⭐ Lokale ⭐⭐⭐⭐ Burgerne har næsten intet smag over sig. Bløde burgerboller, mangel på ost og sovs i de gældende burger. Pomfritter er utrolig gode, lidt saltet ellers gode sprød.
Tænk sig man ikke engang lige vil gøre sig umage med at opdatere åbningstider. Kører hjemmefra til Bull, ankommer 21.10. Får beskeden køkkenet er lukket. Åbningstider på Google til kl 22.00
Gode burger, men kvaliteten er desværre faldet hen over årene.
fin service lækker mad man blive mæt og så smager maden af noget
De kan kun finde ud af at lave gennemstegt bøf. Hvis man beder om en medium stegt bøf kam det ikke lade sig gøre åbenbart.
Det var ikke nogen god oplevelse. For dårligt køkken personale. Service i restaurant var god. Også pænt og rent. Men maden var virkelig ikke meget værd.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures