Sluurpy > Restauranter i Odense > Twister

Anmeldelser Twister - Odense

Mai-Britt Bjørholm Madsen
Første gang her og bestemt ikke sidst gang vi kommer her. Super mad, bliver ikke bedre.
Per T
Bestilte 3 forskellige spyd. Der er salat,humus og grillet løg, tomat og peberfrugt med. Man kan selv vælge mellem ris eller pommes frites. Der gives også et fladbrød til. Det hele til 95 kroner. En vand er 15. Der er rigeligt mad til prisen. En af byens bedste tilbud og så har de åbne når discoerne også er. Et fedt sted til midnatsmad en fredag aften.
Emil Olesen
Vil du gerne undgå madforgiftning? Så skal du ikke spise her. Fik en durum med pomfritter leveret via Wolt fra dette sted. Durumen smagte underligt og blev smidt ud efter jeg havde spist 1/3 af den. Jeg tænkte til at starte med, at det nok blot var et dårligt sted - men det skulle vise sig. Brugte hele min søndag indlagt på hospitalet, hvor jeg har ligget og brækket mig i lår fede stråler. Jeg kommer aldrig til at spise hos jer igen.
Danilo Alfonso
Jeg har været i mad branchen i mange år, Og har prøvet, at lave forskellige retter såsom spydretter og en hel masse andre lækkerier, men jeg må desværre give 2 stjerner ! Jeres spydretter er rigtig dårlige ! En dag er de tør den anden dag er oksefarsen krydret for meget jeg må desværre meddele, at jeg ikke har nødt nogen restauranter i Odense der kan finde ud af, at lave ordentlige mellemøstlig mad. Man skal desværre kører langt efter det, og det er træls ! Det mest skuffende er, at en restaurant, som twister der har eksisteret i flere år ikke har fået styrer på systemet endnu det lyder lidt barsk, men nogen skal sige deres mening. Som sagt har jeg været i mad branchen i mange år, og snakker ud fra mine erfaringer...
Hjalte Oltmann
Bestemt ikke byens bedste durum, og så til 75,-..tog dog kun 2 min for levering hvilket giver en stjerne
Anders Dahl Kjeldgaard
Der blev hurtigt sat et bord til 6 op til os, og vi fik hurtigt serveret en lækker grill planke.
Frederik Leones
Havde en virkelig ubehagelig oplevelse, hvor en af dem der arbejder hos Twister udviste truende adfærd over for mig fordi jeg hentede min mad for sent. Kan bestemt ikke anbefale nogle at tage derind!
mikael johansen
Gode pitabrød men de er steget markant i pris
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review