#}
Sluurpy > Restauranter i Odense > Piano Bar

Piano Bar - Odense - Fotoalbum

Aftenbuffet. Dårlig mad. Den varme mad var koldt og den kolde mad var lunken. Man kunne ikke se hvad der var hvad. Brødet var hårdt.en halv liter vand koster 30 kroner. Ejer sidder og holder øje med alle gæster midt i restauranten og taler højt i telefonen hele tiden. Vil fraråde at spise der.
Prøv den nye Mormormad buffet , lækker vellavet og så varieret ,at ingen går sulten fra bordet. Betjening helt i top. Kommer helt sikkert igen.
Vi skulle have frokost og den var dårlig. Sidste gang vi prøver det.
Rigtig hyggeligt sted med god mad og venlig betjening. Der er dog ikke mange retter at vælge i mellem. Man kunne godt ofre at få lavet en rigtig hjemmeside.
MEGA god æggekage 😋😋😋😋 atmosfæren er hjemlig hygge i yderst smukke antikke lokaler.
Hyggeligt og med en venlig bartender. Vi var der tidligt, så ikke så mange gæster.
I en stemningsfuld aften blandt andre fest hungrende fynboer nød jeg selskabet med en erfaren fest pianist/sanger på pianobar. Der i den grad udover ejer baren også ejer et hjerte for dansk musiks guldalder 80'erne Dans og fællesskab med god gedigen dansk pop beriget med et stort udvalg iaf beru
Maden (buffet) er elendig, tingene passede ikke sammen og servicen er ikke noget at råbe hurra for. Man kunne godt friske stedet/lokalerne lidt op så det ikke er så uhumsk og også toiletterne lugter dårligt.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures