#}
Sluurpy > Restauranter i Odense > Cafe Siesta

Cafe Siesta - Odense - Fotoalbum

Vi havde et stort bryllups arrangement hvor gæsterne blot kom og gik i løbet af dagen, og det blev løst helt uden problemer. Caféen burde dog nok have et lidt større udvalg af både special øl og mad.
Hyggeligt sted og kølig drikkelse, med mulighed for lidt spiseligt
Super hyggeligt sted... Tag folk med, det er hyggeligere
Har været der mange gange. Verdens bedste nachos, og så er der bare ro og fred og en fantastisk venlig servering. Glæder mig til i åbner igen 😍😍😍😍😍
Balletopvisning og koldt fadøl.. ikke dårligt
Hyggeligt sted. God mad og øl til rimelige priser. Dog er det svært at få et bord, da mange stamgæster får lov til at " hænge længe ud"
Ganske enkelt en lille perle midt i Odenses Eventyrhave. Teltoverdækket dansegulv hvor de omkringboende danseskolernes sommeren igennem sender deres dansere ud at danse samba, salsa, tango o.s.v. Sød lille restaurant med begrænset menukort men masser af fadøl - styrer løjerne.
Ro, nature, råhygge, lidt sydlannds stemimg. Og meget venligt og slappet til at slappe af sted og et sted i byen om aften med god mad, og danse af og til. Godt sted at tage børn med fra ca, mindst. fra 7-10 op efter. Da der er dejligt music. Slet ikke dyrt, men kvalitet, kaffe og the økologisk, og
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures