#}
Sluurpy > Restauranter i Odense > Goa Indisk Take Away

Goa Indisk Take Away - Odense - Fotoalbum

Super lækkert mad 🦀🦞🦐 Men virkelig dårlig placering. Jeg holdt skråt over for i krydset, der er p-plads 😊
Det dårligste takeaway jeg har fået. Ved ikke hvor de gode anmeldelser kommer fra. Ikke hjemmelavede naanbrød og tør kylling.
Ganske beklagelig oplevelse. Meget smagsløst og vandet. Stol IKKE på de mange gode anmeldelser der er skrevet herinde.
Bedste mad i mit liv. Jeg kan med hånden på hjertet sige at det er den bedste indiske restaurant på hele Fyn. Faktisk hele Danmark. Og hvis det ikke betyde noget så wallah dette er den bedste indiske restaurant. Flammen er intet i forhold til Goa. Jeg gik ind på flammen, og det eneste jeg kunne tæn
Bedste mad på hele Fyn. Alle deres Masala’er er bedre end dem hjemme i Pakistan. Og deres naan brød, bedre end min mors, og hendes mor. Det utroligt hvor meget jeg kan lide deres mad. Bestiller det til min fødselsdage. Ord kan ikke udtrykke madens karakter, men det kan tal 10/10. Vil spise der igen.
Jeg gik ind og bestilte mad til 15 personer, de lavede retterne på 30 minutter🤯. Maden var perfekt, den bedste løn jeg nogensinde har brugt. Har taget extra vagter bare for at få lidt mere. Skriv til mig hvis i vil donere noget masala.
Jeg syntes at Goa er den bedste lokale indisk restaurant. Min favorite er chicken biryani.
Den perfekte restaurant for noget indisk mad, maden smager fantastisk. Kan anbefales, fordi tror ikke i før har smagt så godt mad.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures