#}
Sluurpy > Restauranter i Odense > Restaurant Wokwik

Restaurant Wokwik - Odense - Fotoalbum

Kundeservice er generelt dårlig. Ofte får man ikke det man betaler for. Har bestilt gennem arbejde flere gange hos dem og nu privat. Nogle gange er maden fuldt hele vej op som det skal og nogle gange får man halvvejs fuldt mad kompartments alt afhængigt hvem der arbejder i køkkenet. Synes det er meg
Bestilte en lykkeboks fra too good to go. Boksen skulle indeholde for 200 kr, men bestod af 16 stykker af den samme slags uramaki. Hverken mængden eller variationen var i orden. Desuden var der intet sted på appen nævnt at boksen ville indeholde sushi, da lykkebose fra andre asiatiske restauranter i
Desværre blevet alt for ringe. Og ydermere dyrere. Du kan nu kun få 1 ret istedet for 2 og sodavand hører ikke med mere. Skuffende oplevelse ellers et sted vi har været glad for. Dette er takeaway. Vi kommer ikke mere da deres koncept er dårligt dyrt og deres ret var ikke vær at spise.
Elendig mad. Har aldrig smagt så dårlig mad og jeg har spist på en del asiatiske restauranter. Hygiejnen var heller ikke for god. Børnesæderne var meget fedtede og børneområdet var bestemt heller ikke rent. Jeg vil ikke anbefale dette sted!
Store lækre portioner, rummelige, hyggelige OG rene lokaler og rigtig god betjening. Vi betalte ikke alverden, og alle var stopmætte da vi tog hjem. Fin hygiejne og ventetiden var nu heller ikke at kimse af :)
Det er med afstand det mest ulækre sushi jeg har spist. Laksen var helt grå med fedt dråber på. Rejerne var tør og rynkede. Det har ikke været frisk tilberedt, men har stået et par timer klar. Jeg håber ikke at man bliver syg. Absolut træls at have brugt penge på dette. Aldrig igen.
Rigtig god asiatisk mad og sushu til lav pris. Vi har både spist i restauranten og fået take-away uden beklagelser. Maden kom hurtigt, og restauranten er hyggelig indvendig. Kan kun anbefale wokwik 😊.
Afslappet og rolig atmosfære i restauranten. Høflig og serviceminded betjening og varieret udbud på menuen. Prisniveauet er som forventet, men værd opmærksom på menu-tilbud. Der er legemuligheder for børn og restauranten har akvarium på lokationen. Pæne og rengjorte toiletter. Kan anbefales.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures