#}
Sluurpy > Restauranter i Odense > Ristorante Capri Pizzeria

Ristorante Capri Pizzeria - Odense - Fotoalbum

Hold nu op hvor er det godt! Okay jeg ved godt at Capri har fået nye ejere, men jeg havde ikke forventet at det var SÅ LÆKKERT! Vi prøvede deres tasting menu med 'asparges cappuccino' (en lækker asparges skum serveret i en lille kop!!), pizza, charcuterie, carpaccio, confiteret kylling og HOLD NU FA
Super hyggeligt sted, med god atmosfære og fin og opmærksom betjening. Maden var delikat anrettet og smagte virkelig godt. Vi kommer helt sikkert igen.
Absolut god pizza fra det nye Capri, denne som takeaway, god smag og fine råvarer. Sød og venlig betjening.
Har altid været et fornuftigt sted, men sidste gang havde de vist for travlt, så en del ventetid og lidt uerfarne tjenere, som ikke huskede at kigge rundt i lokalet, så man kunne komme i kontakt med dem.
Mere end godkendt. Hjemmelavet og velsmagende mad.
Vi var der i forbindelse med dining Week hvilket vi inderligt fortrød. Forretten bestod af tortelline i meget fed flødesovs uden tilbehør til at afbalancere dette. Hovedret var tørt og smagløs kalv og ca. 5 kartoffelkroketter, der mest af alt minder om dem man selv køber på frost. Desserten var ok:
Vi fik pizzaer. Som jeg absolut kan anbefale. Du får hvad du betaler for og det var virkelig kvalitet for pengene. Det var en lækker pizzabund og smagen var bare i top. Der var ikke et stort udvalg af pizzaer. Men det gøre ikke noget når man får sådan et kvalitetsprodukt.
Jeg har været gæst her i forbindelse SPIS! UDE. Lækker menu, god service og nok mad. Desværre havde jeg ikke plads til deres brunsviger pizza, den skal prøves næste gang.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures