Sluurpy > Restauranter i Odense > Da Isabella

Anmeldelser Da Isabella - Odense

Dannie Schmidt
Dejlig menu med carpaccio og oksemørbrad tournedos 👍men en lidt kedelig salatbar 🙄
Mikela Rasted (Boleteusedulis)
Udmærket pizza, ualmindeligt servicemindede servitricer, meget søde og smilende
Kim Bidstrup Vennegaard
Pænt, rent sted! Laver gode bøffer som vores familie nu har nydt 2 gange i 2016 og 2019 Rimeligt vinkort👍 Høflig betjening med meget nærvær og et drys af go/sjov humor 👍😀 Den 5 stjerne var kommet hvis deres facade var lidt anderledes end den er! Det er bestemt ikke kønt at komme til, men igen det ser vi jo ikke jo vi er inde i restauranten.
Hans Egelund
Super hyggeligt med god betjening og dejlig mad
simon lauersen
God mad og flot design/udsmykning i restauranten. Musikken var for høj under vores besøg, men tror bare det var servitricen der havde fejlbedømt hvor højt det skulle være. Maden var fin specielt til prisen og anretningen var flot men ikke "over the top".
carsten frederiksen
Cafeteria artigt på den kedelige måde. Tjeneren virkede ikke som om hun kendte deres tilbud eller menukort. Min kærestes oksemørbrad blev stegt forkert i begge forsøg! Har ikke prøvet deres pizza eller pasta retter.
rikke christensen
Har været her to gange og er bestemt et sted jeg kan anbefale til andre. Lækker mad af højkvalitet, som serveres i store portioner til billige penge. Servitricen er smilende og imødekommende. Kort og godt er dette en fantastisk god restaurant.
Rikke Klose
Fik oksemørbrad som var helt gennem stegt, trods ønske om medium stegt. De forsøgte 2 gange uden held, trist!!! De får 2 stjerner fordi der var brus i colaen. Kommer ikke igen😈
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review