#}
Sluurpy > Restauranter i Odense > Italiano Pizzeria Ristorante

Italiano Pizzeria Ristorante - Odense - Fotoalbum

Sindssygt NÆRRIGE! Bestilte en pizza med tigerrejser - fik kun 2 rejer! Næste gang bestilte jeg en pastaret med tilkøb af tigerrejer - igen fik jeg kun 2 styks! Bogstaveligt talt! Og jeg blev opkrævet for det. Begge gange har jeg gjort opmærksom på at det har måtte været en fejl. Det gad de intet gø
Et dejlig sted. Indehaver ser ud til at være italiener, så det er autentisk!!! De har et fint udvalg af mad og vin. Jeg ville ønske de arbejder lidt på deres desserter. 😊 Jeg fik pollo ala griglia og var mere end tilfreds. Kylling var saftig og meget godt i smagen, lige som resten. Service er høflig
Gode autentisk italienske pizzaer, nogle af byens bedste. Der serveres kun øl og vand på flaske, køkkenet larmer en del i restauranten og indretningen bærer præg af ikke at være blevet ændret i 30 år. Maden er dog det hele værd.
Utrolig hyggeligt, god stemning, behagelig betjening. Maden SUPER ! Det er absolut ikke sidste gang, vi er her! - Nu har jeg smagt snegle for første gang 🤗.
Som at træde 40 år tilbage i tiden. God service, byens bedste pizza og utroligt meget for ingen penge. Ejeren viser altid ægte italiensk hjertevarme.
Dårlig behandling. Medarbejderne er søde og servkceminded - modsat chefen som bliver sur over at han skal lave maden om fordi HAN begik en fejl.
hyggelige lokaler, venlig betjening, prisen er rigtig, det måtte bare gerne smage af lidt mere. fik en pastaret, har hørt deres pizzaer er bedre.
Lever op til alle de gode anbefalinger den har fået.. Man føler sig virkelig velkommen selvom stedet er fyldt, og der er plads til folk i alle aldre.. Et intimt og rigtig hyggeligt sted :)
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures