#}
Sluurpy > Restauranter i Odense > Den Smaglose Cafe

Den Smaglose Cafe - Odense - Fotoalbum

Skønt sted, sød betjening, fed indretning, pølse museet kom med på mange billeder. Lækre cocktails og god kaffe
Hyggeligt sted, gode priser. Utrolig dårlig indretning nogle ville næsten påstå smagløst..
Tak til café ejer for at respektere fritagelse. Fantastisk dejligt at der findes erhvervsdrivende der tør træde i karakter og sige fra overfor regeringens formynderi overfor borgerne. Kommer jeg til Odense ved jeg nu hvor jeg vil gå hen og støtte. Håber at din café bliver besøgt af mange
Hyggeligt rustikt sted. Kommer med garanti igen. God betjening og virkelige gode øl i specielle omgivelser....
Hyggelig og uformelt. Stort udvalg af øl på fad og gode drinks, sodavand, te og kaffe. Masser brætspil. Skæv indretning med alt godt fra genbrug, både møbler og dekoration. Og et sjovt must see pølse museum.
Det er ikke det samme som det var i slut-00'erne men det er nu stadig hyggeligt indrettet og har et godt alternativt vibe der ikke hænger på træerne i odense. Det er nice at sidde i gårdhaven om sommeren.
Som at komme ind i en hyggelig stue, hvor der er hjertevarme og smil. Kaffen bliver lavet med omhu, og man kan kun føle sig hjemme fra det øjeblik, man sætter foden indenfor. De mange rekvisitter og møbler forstærker kun følelsen af at befinde sig i en tidslomme, hvor det er svært andet end at slapp
Super hyggeligt sted indrettet med genbrugsmøbler og sjove/mærkelige dekorationer. Definitivt et besøg værd til en god snak over en øl eller lignende. Om sommeren er der også åbenbart ud til en hyggelig baggård.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures