#}
Sluurpy > Restauranter i Odense > Flakhaven Gastro

Flakhaven Gastro - Odense - Fotoalbum

Hyggeligt sted med lækkert mad. Betjening var ikke så god - tjener var distraheret og vi ventede længe, ordrer var ikke korrekt leveret og lignende 🤷🏻‍♂️✌🏻
Nok bedste kombineret øl og spisehus i Odense, hvor man ikke skal gå glip hyggen i kælderen, hvor der altid er 10+ øl al vælge imellem fra fad. Vi var ikke specielt sultne, men husets Gastro burger er fabelagtig.
Glimrende mad, god service og venlig betjening.
Det smagte godt, ville godt have vidst på forhånd at det udelukkende var ét stykke kød, måske havde jeg valgt en ekstra dip eller andet.
Lækker mad og vine
Øllen var dejlig, maden ? det kunne godt være bedre. Tjeneren var også lidt glemsom
Mere centralt kan det nok ikke blive med sin placering direkte på Rådhuspladsen og til huse i selve Odense Rådhus. Prøv at gå en tur i kælderen og lad dig overraske af de mange forskellige øl i hanerne der er helt sikkert en som falder i din smag ;-) Personalet er meget hjælpsomme og serviceminded.
Vi var 3 venner ude og skulle have noget mad og valget faldt på bryggeriet som tidligere havde en god restaurant med schnitzler. I dag er det burgere og philly stakes sandwiches som er af laveste kvalitet. Osten viste præg af at være den man køber i spandevis flydende og som slet ikke har noget med
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures