Sluurpy > Restauranter i Odense > Hungry Dane Arkaden

Anmeldelser Hungry Dane Arkaden - Odense

Emma Raaskou Frederiksen
Super hyggelig atmosfære - vi fik vietnamesisk og var fuldt ud tilfredse 😍 Boede vi tættere på kom vi ofte!
Niclas Aarestrup
Faktisk hyggeligt og indbydende komme ind her. I alle boderne var smilende og glade medarbejdere og liflige dufte fra alverdens køkkener (okay, så måske kun alverdens hjørner) pirrer ens næsebor og hyppige smagsprøver opvarmer ganen, til mulighederne for af smage rigtigt lækker mad, i pæne portioner, til ganske rimelige priser. Her kan man gå ind og spise sammen, uden at man behøves spise mad fra samme sted. Her er desuden også en flot og, ser det ud til, rimeligt veludrustet bar. Nærhed til centrum og byens hovedstrøg gør det her til et nyt favorit-pitstop i byen. Her var også godt med toiletter, når den del eventuelt skal klares. Eneste, lille, minus jeg har oplevet er, at der kan være lidt koldt og at det kan trække en hel del i stueplan, når dørene udenfor går op, hvilket jo sker ret ofte. Men absolut en omvej værd!
Ask Just
Først var vi egentlig glade for stedet, men i dag vil vi hellere på Storms Pakhus hvis man skal have street food. Bedre plads at spise på hos Storms, med mange hyggelige hjørner og ikke mindt er det ikke så små og gnidrede madboder.
Berit Slot Hermansen
Var der d. 22 dec. 4 madboder åbne. Ottos dejlig mad, god pris, god betjening. 5 stjerner. Boden ved siden af med burgere. (Husker ikke navnet) 1 stjerne. Dårlig betjening, dyrt. Ok bøffer i burgeren, meget bacon men et salat blad og én skive tomat. Alt for meget smeltet ost, det gjorde burgeren ulækker. 10 kr for ketchup i lille bøtte. Arkaden var tom for mennesker....et + i forhold til Corona. Limonade i baren lækker.
Laila Hildegard Jensen
Dejlig mad med en god hvede øl til.😘
Omar Amin
Generelt er maden lidt dyr, men det er kvalitet over kvantitet! Der er også et stort udvalg af mad, så det bliver nok ikke den sidste gang jeg kommer her.
Mads Borch
Rigtig godt og hyggeligt ,,masse af gode boder. Adamsen fiske bod.det var super dejligt stjerne skud, med smørstekt fiskefileter..
Thomas Jessen
Ikke lokal guide. Odenses svar på papirøen i KBH. Højt prisniveau, fint og renligt. Svingende kvalitet blandt boderne, noget er meget godt, noget knap så godt. Det er lidt irriterende at den eneste vand man kan købe kommer fra baren og koster 30kr.
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review