#}
Sluurpy > Restauranter i Odense > Hungry Dane Arkaden

Hungry Dane Arkaden - Odense - Fotoalbum

Super hyggelig atmosfære - vi fik vietnamesisk og var fuldt ud tilfredse 😍 Boede vi tættere på kom vi ofte!
Faktisk hyggeligt og indbydende komme ind her. I alle boderne var smilende og glade medarbejdere og liflige dufte fra alverdens køkkener (okay, så måske kun alverdens hjørner) pirrer ens næsebor og hyppige smagsprøver opvarmer ganen, til mulighederne for af smage rigtigt lækker mad, i pæne portioner
Først var vi egentlig glade for stedet, men i dag vil vi hellere på Storms Pakhus hvis man skal have street food. Bedre plads at spise på hos Storms, med mange hyggelige hjørner og ikke mindt er det ikke så små og gnidrede madboder.
Var der d. 22 dec. 4 madboder åbne. Ottos dejlig mad, god pris, god betjening. 5 stjerner. Boden ved siden af med burgere. (Husker ikke navnet) 1 stjerne. Dårlig betjening, dyrt. Ok bøffer i burgeren, meget bacon men et salat blad og én skive tomat. Alt for meget smeltet ost, det gjorde burgeren ulæ
Dejlig mad med en god hvede øl til.😘
Generelt er maden lidt dyr, men det er kvalitet over kvantitet! Der er også et stort udvalg af mad, så det bliver nok ikke den sidste gang jeg kommer her.
Rigtig godt og hyggeligt ,,masse af gode boder. Adamsen fiske bod.det var super dejligt stjerne skud, med smørstekt fiskefileter..
Ikke lokal guide. Odenses svar på papirøen i KBH. Højt prisniveau, fint og renligt. Svingende kvalitet blandt boderne, noget er meget godt, noget knap så godt. Det er lidt irriterende at den eneste vand man kan købe kommer fra baren og koster 30kr.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures