#}
Sluurpy > Restauranter i Odense > Bergama

Bergama - Odense - Fotoalbum

En helt igennem dejlig gastromisk oplevelse. Der er buffet med stort udvalg af forskellige tyrkiske retter. Det tyrkiske køkken er blandt top 5 i verden. Her er noget for alle! Og til en pris, hvor langt de fleste kan være med. God mad, gode omgivelser og god betjening. Restaurant Bergama kan varmt
Super fint og hyggeligt sted. Betjeningen var også tilfredsstillende. Maden var også rigtig godt, men manglede dog nået stærkt mad til at lamme min mave efter. Det var ret meget lavet til de danske spise vaner så det manglede men eller var det super godt.
Maden er uhørt dårlig. Usaltet. Ukrydret. Utyrkisk. Buffeen er et rædselskabinet af præfabrikerede kødboller vendt i ærter og maj fra dåse, harsk og indtørret millionbøf i glinsende solsikkeolie vendt med billige penne og intet andet, ukogte ris der sammen med den tykke og lunkne flødesovs skaber
Madet får 4 stjerner, grundet for meget olie, især i kebab og bulgur. Men tjeneren er virkelig flink, og leverer en top service! Derfor fortjener I alle 5 stjerner :-)
Restauranten har sjældent mange gæster og rygterne er mange. Min egen erfaring er mad under middel - synd, tyrkisk mad er lækkert og der skulle ikke meget til.
Lækker, autentisk tyrkisk mad, til en pris der er til at betale, selv som studerende. Dejlig stemning og søde medarbejdere! Restauranten kan klart anbefales! :-)
Virkelig god mad til prisen, hvis man ikke behøver at spise en halv ko, men er glad for grøntsager.
Ok mad, buffet lidt langsom til at fylde op, der var dog også mange mennesker på stedet da jeg var der. Fornuftige priser der passer til maden og stedet.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures