Sluurpy > Restauranter i Odense > Restaurant Bacchus

Anmeldelser Restaurant Bacchus - Odense

Kim Christensen
Fik 8 retters menu, super lækkert
Ditte Hansen
Fantastisk dejlig mad med god vinmenu.
Katrine Wiehl Hejlesen
Hold op hvor var det lækkert! Vi kom en tirsdag, hvor de tilbyder en slags hverdagsmenu med "rustikke" retter (modsat deres gourmetmenu, man kan få i weekenden). Jeg vil ikke selv kalde serveringerne for rustikke. De var nydeligt anrettet, og det virkede som om, der var kræset om de små detaljer. Tallerkenerne så flotte ud, og maden smagte virkeligt godt. Vi tilkøbte en ret med farserede morkler med trøffel, og det er vi glade for. Det var ren og skær velsmag, hvor man ikke kunne undgå at sidde med et lille, lykkeligt smil på munden over. Hvis det, vi fik, er "hverdagsmad", så kan jeg slet ikke vente på at besøge dem, når det skal være fint!
Preben Osmann
Suveræn mad og service....
Morten Mølgaard Pedersen
En af Odenses bedste restauranter. Fransk til fair priser, og dejlig service. Vi har været der 10-20 gange nu...
Connie og Jens Christensen
En skøn onsdag aften med surprisemenu. Lækker mad og dejlige vine. God stemning i en fyldt restaurant og et top serviceminded personale. Vi har allerede bestilt til surprise aften i næste måned og glæder os. Tak til alle.
Niels Jørgensen
Super sød betjening og lækker madoplevelse 👌da vi var inde og fejre vores kobberbryllup
Claus Isaksen
Rigtig god oplevelse, rigtig god mad og rigtig god betjening. Klart et besøg værd.
And Bagels Brunch Bruschetta Burger Fisk Foie gras Is Karryret kød Kødboller Laks Lam Lasagne Lille ribbensandwich Muslinger Nachos Oksekød Pad thai-nudler Pasta Pizza Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Snack Tapas Tempura Tun Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review