Sluurpy > Restauranter i Nørresundby > Lille Nyhavn Restaurant

Anmeldelser Lille Nyhavn Restaurant - Nørresundby

Mette Faurskou
Flotteste og bedste stjerneskud. Og den lækreste fastelavnsbolle. Serveret i hyggelige omgivelser 😍
Michael Kofoed Olesen
Super hyggeligt lille sted! Betjeningen: Venlig og opmærksom. Maden: Super lækkert. Vi fik stjerneskud og smørrebrød. Kæmpe smørrebrød! Begge dele kan varmt anbefales. Der er brugt friske råvarer, og en del af dem er hjemmelavet. Drikkevarer: Fint udvalg af økosaft. Synes fadølsudvalget godt kunne være lidt bredere. Pris kontra kvalitet: Man får kvalitet for sine penge, og det er på ingen måder dyrt. Kan varmt anbefale dette lille hyggelige sted. Om vi kommer igen... Ja, det gør vi helt sikkert.
Hanne Jensen
Min veninde inviterede mig i dag på frokost…❤️ det blev på Lille Nyhavn… og det var helt fantastisk…. Vi fik serveret en burgermeny og en kold fadøl af en skøn ung mand… flot serveret og det var en Stor stor portion… det er den bedste burger jeg har fået👍👍 under bøffen var der syltede rødløg små tomater og andet godt som virkelig klædte bøffen…. Nu er jeg lige kommet hjem…. Og har selvfølgelig inviteret min mand på Lille Nyhavn…. Tak for et rigtig dejligt besøg i dag….
Jeanette Hvid Richter
Hyggeligt. Lækkert mad og nok af den. Fantastisk hyggelig betjening. Pænt og rent.
Gert Pedersen
Dette spisested skal man ikke snyde sig selv for. Smørrebrød der ikke er set lige - mega smørrebrød, hvor en voksen mand kun kan spise et stykke. God betjening.
Rie Germansen
Rigtig god mad og god betjening g som havde tid til alle kunder Absolut et sted vi vil prøve igen
Sophie Mørkøre
Skønneste mad....Mega Sød betjening...flotte omgivelser med udsigt til vandet...
Monica Lillelund
Hyggeligt sted med rigtig god mad. Vi havde en meget dygtig tjener, som tydeligvis var vild med sit job. Så både mad og servering får topkarakterer.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review