Sluurpy > Restauranter i Nørresundby > Café Lindholm Aps

Anmeldelser Café Lindholm Aps - Nørresundby

Jeanette Meilby
Vi lagde i dag vejen forbi Cafe Lindholm og det er bestemt ikke sidste gang. Til trods for, at der ikke er et hav af retter og vælge imellem, havde vi svært ved at bestemme os. Derfor endte det med, at manden og jeg måtte prøve både smørrebrød bøfsandwich og en burger. Det var sååå lækkert. Prøv deres mas med tatar prøv det prøv det 😋😋 Utrolig behagelig betjening 👏👏 Smukke omgivelser. Vi glæder os til vejret bliver bedre, så vi også kan nyde den smukke natur rundt om caféen.
Sarah Krohn Hansen
Desværre formår Linholm Høje ikke at tage fornødne hensyn til gæster med cøliaki. Og heller ikke at undskylde efterfølgende. Ærgerligt når der er gjort opmærksom på det både ved bestilling og ved ankomst. Min mor blev temmelig syg efterfølgende. Vi kommer helt sikkert ikke tilbage.
Inger og Peter Gleerup
Rigtig lækker mad til fin pris, super venlig servering kan anbefales.
Lis Jensen
Rigtig god tapasanretning. Flot udsigt. Venligt personale. Kommer meget gerne igen
Reinhardt Rasmussen
Et dejligt sted at besøge. Altid et imøkommende personale. Vi skal ikke forglemme den dejlige og veltillavede mad der serveres. Lilian
Mads Rosendahl
Dette er ikke hvad man normalt vil forbinde med en "museums café". i Her får du voldsomt mad! Vi havde booket til et fødselsdagsarrangement til 30 personer. God betjening, god udsigt og bare god mad.
Sabrina Skøt
Virkelig hyggeligt, fantastisk udsigt og beliggenhed og god mad.
Søren Henriksen
Fantastisk lækker mad og gode priser i smukke omgivelser.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review