Sluurpy > Restauranter i Næstved > Fladsåhallens Café & Selskabslokaler

Anmeldelser Fladsåhallens Café & Selskabslokaler - Næstved

Søren Andersen
Lækker hal med gode faciliteter.
Retreat Me
Udover at være hal god sportsarrangementer, har der i weekenden lige været helsemesse. Rigtig godt arrangement. Flere af dem 😊
Susanne Toft Nielsen
Dejligt sted at gå til svømning.
Egon Andersen
Det er en rigtig god Hal og ny svømmehal
Charlotte Viborg
Jeg elsker stemningen i svømmehallen. Men om vinteren er der simpelthen ikke nok plads til os alle. Vi kæmper mere i Vanden, om ikke at støde ind i andre, end at få svømmet en ordentlig bane. Jeg har prøvet alle de dage hvor der er formiddage svømning. Ud over svømmehallen kender jeg ikke så meget til hallen, men der er mulighed for at trække en kop kaffe i automaten.
Claus Asp
Fin lokal svømmehal med varmt vand og god plads både til en skoleklasse og motionssvømmere. Gode nærværende livreddere, helt ok omklædning og sauna. Idrætshal er fin til traditionel sport. Nem at komme til og fra.
Gerda Stranden
Den nye arbejdstager i swimmingpoolen lod ikke at gå i poolen. (03.10.2017). Uden nogen forklaring sagde hun, at du skal bære en hue. Alle kvinder var uden hætter i swimingpoolen. Før alle år var okay. Jeg lægger meget vægt på det og ikke tilfredshed.
Denice Klarskov
Ganske fin svømmehal Fin service og sødt personale. Fine bade og omklædnings forhold. Det ville være smart med info om hvordan det fungerer når man kigger ind. Man ved ikke at man skal helt igennem for at betale feks..
Buffet Brunch Burger Carls Burger Dagens ret Durum Fisk flæskestegsburger Frokost frokost meny kaffe Kylling Pizza Plankebøf ribbens steg Stjerneskud Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review