#}
Sluurpy > Restauranter i Næstved > Parkens Sandwich

Parkens Sandwich - Næstved - Fotoalbum

Gode og friske produkter ,,, smiler Kommer der helt sikkert igen
Maden var ok, men kundeservice var ringe. Første og sidste gang. Jeg spurgte er det ok jeg spiser indenfor hvor hun så bliver sur og siger “det skal I altså sige I god tid til en anden gang”, og generelt ingen smil eller hilsen da vi kom ind i butikken!
Købte rigtig lækre sandwich, synes der er dårlig lyd, man skal virkelig råbe for de kan høre bag plastic , der jo sidder og Corona beskytter. Men god mad
Stedet der aldrig går ned på kvalitet eller service, dog er indretningen noget af det værste jeg længe har set, der er absolut nul sammenhæng, kølediske og frysediske alle vegne, loftet hænger, billeder hænger skævt, nogle skærme er tændt. (Tidligere 5 stjerner)
Bedste sandwich biks i Næstved efter min mening. Der er stort udvalg af lækkert fyld og man kan få fyldt så meget i man ønsker. De servere også lækkert smørebrød.
Man betaler 5 kr for bestik til sin salat
kan helt klart anbefale den de har de bedste sandwich og de bedste jeg har smagt og man bestemmer selv hvad man vil have i, det er et besøg vær. Med venlig hilsen Betina fra Rønnede
Maden smager godt, og der efterlades et indtryk af at varerne er af høj kvalitet. Der er pænt og rent.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures