Sluurpy > Restauranter i Næstved > Karins Hjemmelavet

Anmeldelser Karins Hjemmelavet - Næstved

Steven Nybo Andersen
Karins hjemnelavet: Maden var ok dog ikke i forhold til prisen der er steget ganske voldsomt efter at der er kommet nye ejere. Betjeningen var virkelig dårlig og underlig og service var der INTET af. Tjenerne kan slet ikke finde ud af at opføre sig professionelt. Kvaliteten er gået ned og prisen op. Her går man kun hen hvis man ønsker at betale en høj pris for nogenlunde mad og for at komme til at sidde alene for der er INGEN andre der gider at æde her. Der var to gæster (et par ved nabobordet og de var bestemt ikke tilfredse) foruden os d samt en enkelt gæst der kom efter mad ud af huset. Opdatering: stedet har siden vi har været der skiftet navn og er måske blevet opdateret. Vi har derfor besluttet at prøve stedet igen og denne anmeldelse vil blive opdateret når vi har gjort det.
Kristina Jørgensen
Dejlig mad, 3 valg muligheder på menu kortet. Dagens ret, som var udsolgt kl 17. Stegt flæsk som de kun server om torsdagen og wienerschnitzel. Vi fik så noget som ikke var på menu kortet kabinetter, kartofler, ærter og brun sovs ad libitum
Michael B. Rasmussen (mbernholdt)
Var her og fejre min fars fødsels dag med gode venner, super god og ikke mindst sjov betjening, og aftenen sluttede af med god live musik fra tjeneren selv.
Carl O. Thygesen
Hyggeligt lille spisested hvor der er lagt vægt på kvalitet frem for kvantitet. Lille menukort som dog skifter gennem ugedagene. Meget populært - så husk at bestille bord.
Steen Schmeltzer
Der må være kommet ny indehaver. Kvaliteten er styrtdykket, helt i bund. Fedt sener cafateriamad af værste slags
Typhus the Traveller
Usandsynligt dårligt sted spar jer selv en mave forgiftning og hold jer langt væk fra dette dybt useriøse sted
Matti V
God og afslappet atmosfære, kvalitet og pris er helt i orden. Hyggeligt sted.
Finn Bjerring
Ok mad fra det danske køkken - uden dikkedarer Venlig og personlig betjening
Buffet Brunch Burger Carls Burger Dagens ret Durum Fisk flæskestegsburger Frokost frokost meny kaffe Kylling Pizza Plankebøf ribbens steg Stjerneskud Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review