Sluurpy > Restauranter i Næstved > Go' Appetit

Anmeldelser Go' Appetit - Næstved

Lasse Kristensen
Rigtig god størrelse på deres flutes. Savner dog mere udvalg til deres vegetar version feks falafel eller andet.
Henrik Forsstrøm
Vi fik to virkelig lækre sandwich med gode råvarer. Masser af salat og spirer og hjemmelavede produkter. Betjeningen og dennes viden om produkterne skulle opdateres.
Ian Holm
Elsker deres hjemmelavede skaldyrssalat. Hvid ikke du har prøvet den så skal du helt sikkert gøre det!
Claus Sall
Lækkert enkelt og velsmagende, en klar anbefaling herfra.
Lene Kryger
Lækker mad fine råvare.. dejlig betjening
Natasha Rasmussen
Maden smager dejligt og har ofte benyttet mig af den. Men det er meget upassende at man alt for ofte møder en sur betjening, og hvis man ikke lige får sagt noget i hurtigt nok, får man afvide at man skal være hurtiger på aftrækkeren. Iørigt også upassende at man skal stå og diskuterer om ren høflighed overfor sine kunder selvom der er lidt travlt. Dette gør at man ikke har lyst til at komme igen.
Stine R
Karrebæksminde. Dejligt at man i disse corona tider stadig har mulighed for at få noget lækker frokost i det dejlige vejr . Fik 2 dages sandwich og de var super gode ! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Mén, da vi ( min kæreste og jeg) kom hen til jeres lille bix, kunne jeg se at der var 1 kunde igang med at blive serviceret , der er ingen skiltning om hvor mange kunder der må være inde af gangen, så jeg stikker lige hovedt ind for ligesom at finde ud af hvordan og hvorledes . Men her bliver straks mødt af et vrissent "I skal lige vente ude til det bliver jeres tur" , og mens vi står og venter kan vi høre at der blir snakket højt om " det ender jo med jeg bliver lukket " og " det er utroligt folk ikke forstår at holde afstand " For , når det så blev vores tur , at stå 3 min i total stilhed mens vores mad blev lavet. Det gjorde desværre at vi ikke følte os særligt velkommen , selvom at vi kom velment for at støtte lokalt , og ikke for at vælte hensynsløst ind og stå helt tæt op af alle vi kunne komme i nærheden af.
Knackz
Utrolig ringe service og ringe betjening. Jeg køber ofte sandwich hos go appetit i Næstved, men denne her gang var det simpelhen for dårlig en service. Da damen der betjente mig var igang med at lave mine sandwicher forklarede jeg at den ene skulle være uden tomat og salat og med spire og revet gulerod, jeg fik et surt svar tilbage "Jeg lytter ikke efter hvad du siger, jeg spørg dig når jeg er klar". Jeg forklarede hende det så endnu engang da hun spurgte ind til det. Da hun blev færdig med sandwicherne smed hun dem op på bordet kiggede surt på mig og så kunne jeg ellers selv pakke dem ind i posen. Da jeg så kommer hjem og åbner dem op ser jeg at hun ikke engang har pakket dem rigtigt, og der var tomat og salat i dem begge. En misforståelse kan jeg forstå men at blive talt grimt til og være så dårlig service minded når det er selve ejeren af butikken der laver dem synes jeg simpelhen er for dårligt!
Buffet Brunch Burger Carls Burger Dagens ret Durum Fisk flæskestegsburger Frokost frokost meny kaffe Kylling Pizza Plankebøf ribbens steg Stjerneskud Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review