Sluurpy > Restauranter i Næstved > Sushi Takumi

Anmeldelser Sushi Takumi - Næstved

PayamTheOne
Der er gode sider af restauranten og maden, samt dårlige som jeg vil beskrive herunder. Jeg har spist der flere gange og kom jævnligt, men ikke længere. De positive sider: - Ventetiden var kort - Maden var okay - ALT inkluderet bortset fra drikkevarer De negative sider: - Personalet kunne godt smile mere og lade vær med at spørge om man er færdig med at spise eller om man skal have mere, da det virker som om at man gerne vil have ens gæster ud. - Faldende kvalitet og lavt udvalg: med tiden blev der gjort mindre ud af sushien, som f.eks. at toppe sushistykkerne, som gør en stor forskel for smagen og generelt har de ikke et ligeså stort udvalg af stykker som mange andre sushi restauranter. - Dårligt tilbehør - deres sticks virker til at være opfrosset og købt i større mængder, de er i hvert fald ret smagsløse, ligesom resten af deres starters. Alt i alt et okay sted, dog findes der sushirestauranter som server mad af højere kvalitet, til nærmest samme pris, som giver en meget bedre smagsoplevelse.
Amalie Jensen
Var forbi og spiste ad libitum til frokost en onsdag, så det siger sig selv, at der ikke var mange mennesker. En positiv ting var selvfølgelig at vi fik maden uden nogen ventetid udover det at den skulle laves først. Hvor smart iPaden er til bestillingen af ALT, kan diskuteres. Kan sagtens se det kloge og hygiejniske i at bordet har egen ipad som tjernen kommer med ved ankomst. Super smart ved de visuelle sushi stykker, samt beskrivelse af indeholdelse, og der var ingen tekniske problemer, (men der var også kun 3 borde med gæster). Det ville bla. være noget jeg kunne være nervøs for, at på de overfyldte aftner kunne skabe tekniske udfordringer (ingen anelse, måske det så godt det løber uden problem, men bare en bekymring). Og så mister du oplevelsen af en god service! Det kan virkelig betyde meget for en god restaurant oplevelse, at der kommer en livlig og frisk tjener ned og spørger ind til maden, måske komplimenter kjolen/skjorten, whatever it may be, og så kan det være en person du kan ende med at få et godt grin med, og en vedkommende som du ikke har noget imod/kan være bange for, at spørge indtil maden/drikkevarerne etc. hvis der skulle være noget, og du kan få en reel god bedømmelse videre til køkkenet, eller en lille klage som der er bedre chance ved at de gør noget ved, hvis det bliver sagt fra en person med en tone der siger de er klar over at det er menneskeligt at fejle. Men for at vende tilbage til takumi sushi, fint sted, friske råvarer, og hurtig betjening(hvis der altså ikke er fyldt op) så det værd til prisen.
Christina Poulsen
Bedste sushi jeg har smagt. Alt er bare så lækkert og smager bare så godt. Har spist der både når der er travlt og på stille hverdage. Der er hurtig service uanset hvad. De har ekstra travlt i weekender men det syntes jeg ikke går ud over kvaliteten. Det er smart med deres skærme hvor man bestiller ved bordene. Take away fungerer også som det skal og her får man også frisk mad. 5 stjerner herfra.
Mie Pedersen
Super lækker sushi 🥰 høflig og venlig servering og smilende personale 😊
Henriette Olsen
Virkelig smart betjening, fik anvist ét bord, fik en tablet, bestil til du ikke gider Mere, betal, alt er incl, mega lækker sushi, datteren og jeg var fuldt ud tilfredse og Rigtig mætte da vi gik og vi kommer bestemt igen..
Belinda Frank
Maden var god og kom hurtigt efter bestilling. Vi følte os dog noget glemte ved vores bord omme bagved tæt på legerummet. Der var plads til forbedring på personalefronten.
Flemming from Denmark
Når man først forstrækning fidusen med deres "all you can eat!" Consept, er det rigtig god idé. Prisniveau i mellem klassen. Sushi var meget fine, og virkede friske
Louise Lindskov
Udemærket sted til prisen. Opsætningen af sushien er flot og det smager fint. En i vores selskab bestilte seafood ramen og Sticks hvilket var ret så skuffende. Betjeningen var heller ikke i top og vi ventedw ret længe på at blive betjent, men ejeren var rigtig sød og flink og vi endte med ikke at betale for Sticks da de ikke var til at spise. Tag det for hvad det er og så får du en fin oplevelse men gå derind for middelmådig sushi til en okay pris.
Buffet Brunch Burger Carls Burger Dagens ret Durum Fisk flæskestegsburger Frokost frokost meny kaffe Kylling Pizza Plankebøf ribbens steg Stjerneskud Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review