#}
Sluurpy > Restauranter i Nykøbing Sjælland > Vores Café

Vores Café - Nykøbing Sjælland - Fotoalbum

Pizzaen var fantastisk god. Sprød bund og godt med fyld. Stedet virkede imidlertid snusket udenfor, hvor vi sad, og betjeningen var uhøflig.
Bestilte en calzone til take away - desværre var den brændt på toppen og meget tør i dejen. Den medfølgende tomatsovs var smagsløs og meget vandet.
Det er iorden mad til fair pris.
man får hvad man betaler for, dog er kvaliteten ikke det bedste. Bestilte et pitabrød som var åbent hele vejen rundt (som en burger) og en salat der ikke var det bedste, vi begge fik ondt i maven og servicen er i bund
Jeg fik ikke tomatsauce i min pizza og pizzaen var mega tør
Total dårlig service.. venter 8 min på telefonen bliver taget.. bestiller mad til udkørsel.. får at vide der Max går 45 min. Ringer efter 1,5 time, og får at vide at de lige er gået igang med og lave det. Der skal vist strammes lidt op..
Vi havde bestilt via jeres hjemmeside, og havde fået et tidspunkt hvor maden kunne hentes på. Da vi ankommer, er der mange mennesker og vores mad var ikke færdig. Der går over 20 minutter mere, inden vi får vores mad, også var det koldt mad.
Bestilte en pizza med gorgonzola og parma. Fik en pizza med pesto og parma. To ting. Det kan ikke være så svært at huske, haha. I øvrigt var pestoen (som skulle have været gorgonzola) så salt, at pizzaen næsten var uspiselig. Uden tvivl det dårligste, jeg har prøvet, Men altså.. Verden går jo heldig
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures