Sluurpy > Restauranter i Nyborg > Nyborg Pizza

Anmeldelser Nyborg Pizza - Nyborg

Andi Andersen
Fin og velsmagende Marhgerita med hvidløg chil. Yummi.
Mehmet Batur
God mad og venlig personale, kan klart anbefale 😁👍
Priess larsen
Durum rullerne må gerne være lidt mere varme og bagte ellers okay mad
Lasse Klausen
Jeg har flere gange brugt dette pizzeria, men efter flere fejl både med madkvaliteten og leveringen, kan jeg ikke anbefale dette sted. Jeg har flere oplevet at de ikke har styr på hvad man har bestilt, de leverer det forkerte mad og er ubehøvlet, når man påtaler det. Kan ikke anbefales.
Mette Gregersen
Elendig pizza. Overbagt, tør og kedelig. Kebab kødet er sort/branket. Dårlig kvalitet. Jeg var virkelig sulten, men kunne kun klemme tre slices ned, fordi den smagte så trist. Bliver depressiv hvis jeg nogensinde skal trækkes igennem et måltid a la dette igen. Øv.
Pieter Shiffler
Bestiller en pizza via Just Eat og efter næsten en time ringer de til mig for at sige at jeg skal betale ekstra fordi det er for langt væk. Udover det er de virkelig uhøflige og siger det hele er min egen skyld. Jeg ber dem om at refundere pengene og så lægger de bare på. Heldigvis fik jeg hjælp af Just Eats kundeservice og pengene refunderet.
A.j
Bestilte i går en Meat lover og durum, da vi så kommer hjem og får spist lidt af det går det op for mig og min kæreste at det smager voldsomt af parfume, og vi fik det dårligt. Det smagte som om nogen havde over sparyed pizzan og durumen med parfume/deo Bestiller aldrig derfra igen har ellers normalt ingen problemer derfra
Lion Gaming
God mad
And Burger en kop kaffe Fisk Frokost Sandwiches Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review