Sluurpy > Restauranter i Nyborg > Carls Jr Nyborg

Anmeldelser Carls Jr Nyborg - Nyborg

zippetra
Atmosfæren er afslappende og jeg har aldrig oplevet at man følte sig stresset pga. folk derinde. Maden smager som på en del andre fast food steder, men som så mange andre fast food steder er det dog noget dyrere end steder som McDonalds, med mindre der er noget her som du specifikt vil have. Hvis ikke det har for Atmosfæren og at de serverer Chicken Tenders, som få steder gør, så havde jeg kun givet dem 2/5 stjerner. Maden er ikke vildt speciel i forhold til prisen.
Jonas M. Dahl
Af en fastfood "restaurant" at være får man faktisk ok gode burgere og deres drive-in er pænt effektiv. Synes dog deres menubilleder ligger lidt for langt væk fra virkeligheden. Det er ikke noget nyt for det segment, men tænkt over, at folk faktisk bliver lidt skuffet, når virkeligheden er en noget anden end billederne. Og alt handler om den samlede oplevelse.
Hans Petersen
Kedeligt mad. Det ikke bedre end konkurrenterne men mere bekosteligt.
Rasmus Jægersborg Mathiasen
SUPER VELSMAGENDE!!!! Det var min første gang hos Carls JR. og helt sikkert ikke sidste! Det var en berigende oplevelse, som samlede hele min vennegruppe. Vi var alle enige om at Carls Jr. Nyborg var et gennemtænk og dybt professionelt spisested med fokus på deres kunder. Jeg fik en burger som kort fortalt var super velsmagende og saftig. De ansatte var søde til at lade os lege udenfor på deres legeplads og det var rigtig sjovt! 5/5 stjerner, vi ses snart igen.
Michael Helmand Bøhrk Peuker
Helt klart en kæde som burde udvide og udkæmpe de langt dårligere mcdonald og burgerking kæder i Danmark. Langt bedre burger med smag og kød. Langt bedre milkshake. I bund og grund langt bedre service. Helt klart et besøg værd. Ja burgerne er lidt dyrere end de to andre kæder. Men det handler om småpenge.
John Toft
Det var første gang, jeg besøgte Carl's Jr. Det var en skuffelse. Måtte vente meget længe på maden, over 15 min. Og det til trods for at steder var Max 25 % fyldt. Sjusket servering, så ud til at være smidt i kurven.
Michael Palmus
Alt for lang tid om at lave maden,og der var næsten ingen kunder, maden helt alm lidt kedelig burger,dog fin varm og god kvalitet.
mie nørregaard
Super gode burgere. Dog er pomfritterne lidt kolde og kunne godt bruge noget mere salt. Men overordnet set, er det et helt fint sted og med god service.
And Burger en kop kaffe Fisk Frokost Sandwiches Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review