Sluurpy
Reset

Der er 22 restauranter

Restauranter i Nordjylland

Der er 22 restauranter
Ranking
Bestil A-Z
tæt på dig
Filtre
Restaurant Lærkely
91/100 (113 ratings)
Restauranter
Aftensmad
"Et rigtigt skønt sted - er netop vendt hjem efter et herligt weekend ophold på Lærkely. Der er kun positive ting at sige om dette dejlige sted -..."
Käthe Heidi Lorenzen
"Idyllisk og charmerende med en gennemført god menu, hvor der var kælet for detaljen. Absolut velsmagende. De bedste anbefalinger herfra. Det var..."
Bjarne Dynkel
"Vi er netop vendt hjem fra det dejligste ophold på Lærkely � Virkelig lækker mad, hyggelige værelser og omgivelser, venlig og imødekommende..."
Karina Eiersholt Holm
"Vi har lige tilbragt en weekend på Hotel Lærkely. Må sige det er det mest hyggelige sted jeg har været. Man bliver taget rigtig god i mod,..."
Kenni Lauritzen Zoëga Vaupell
"Rigtig dejligt sted, skønne værelser, fantastisk mad og god betjening, virkelig et besøg værd..."
Tina Bang Frandsen
"Vi kan anbefale Lærkely, personlig velkomst af værten selv, perfekt værelse - og sikken en fiskebuffet med alt godt fra havet torsdag aften...."
Viggo Kähler Bilde
"Super dejligt sted med en afslappet atmosfære og en gourmet restaurant i særklasse. Har lige tilbragt en mini-ferie på stedet og kan varmt..."
Erik Rosenslør
"Super god skaldyrsbuffet. Hyggelig atmosfære, og god service. Bedste madoplevelse på Læsø i denne omgang. Lærkely vinder på alle parametre,..."
Lilian Jelsbak Mortensen
"Fantastisk mad - Meget hyggelige og rene værelser. Dejlig afslappet atmosfære Kun positiv kritik..."
Lotte Vig Wulff
"Fantastisk skaldyrsbuffet �og ikke mindst en dejlig betjening. Bestemt en oplevelse værd �����5 stjerner herfra �vi kommer igen næste..."
Tina Holst Engbjerg
"Fremragende mad. Dejlige værelser og god servering. Vi har kun roser til stedet efter vi har tilbragt en lille miniferie der. Kommer vi til Læsø..."
Erik Sørensen
"Fuldstændig fantastisk - kan så varmt anbefales. Et sted man bare SKAL spise hos ved et besøg på..."
AnneMette Kjær Pedersen
"Danke für einen wunderschönen Abend und ein fantastisches..."
Natalja M. Seehase
Strandgaarden Badehotel Restaurant
90/100 (253 ratings)
Restauranter
Dansk
Europæisk
Aftensmad
Morgenmad
Frokost
"Tak Ole og Co for en uforglemmelig gourmetaften i hyggelige omgivelser i fredags. Det var en kulinarisk oplevelse, maden i særklasse og vinmenuen..."
Brian Lind
"Fantastisk sted. Fuldstændig ro selv om travlt. God service og dejlig mad. Et hint til Læsø som sådan: få dog lavet nogle afmærkede ruter for..."
Jan Leer
"Lækker mad, dejlig service og skønt sted. Intet at sætte en finger på. Tak for et dejligt..."
Christine Carøe Aarestrup
"Herligt sted. Mad i topklasse. Morgenbordet uovertruffent. En munter og hyggelig stemning. Hanne og..."
Susanne Kandrup
"Vi er midt i vores ophold lige nu, og kan kun sige. Et virkeligt fantastisk sted. Total ro, i dejlige omgivelser. Gourmet mad på så højt niveau..."
Jens Mikkelsen
"Hvis jeg kunne give 10 stjerner, så fik I det. En sådan fantastisk aften med eminent gourmetmad.... Det var SÅ lækkert. Et hyggeligt sted med..."
Berit Nielsen
"Et super lækkert sted med fantastisk personale og udsøgt god..."
Marianne Petersen
"Fantastisk arrengement af Ole og sit team, til vores firmas 40 år jubilæum, ophold, teambuilding samt mad, alt var super og kørte snorlige..."
Peter Terkelsen
"Fantastisk mat, og som alltid hyggelige kokker. Eierne er bare så søte, og Ole har de beste vinvalg anbefalinger til maten. Strålende..."
Heidi Mo
"Et fantastisk sted. Her finder man ro i dejlige omgivelser. Gourmet mad på højt niveau som serveres med opmærksomhed og fantastisk værtsskab...."
Anita Højer Bernberg Christensen
"Onsdag d. 6 juni 2018 fik jeg muligheden for at komme ud og spise på Strandgaarden. Min boss' s svigerinde synes at vi skulle prøve at spise her nu..."
Anne Bøgelund Berg
"Tusind tak for en super dejlig weekend, vi kommer helt sikker igen, jeg tror aldrig jeg har smagt så lækker mad ! og fået så go service! Tusind..."
Henriette Søvind
"Så dejligt et sted og kommer helt sikker igen..Mange tak for venlig servic og dejligt..."
Kiwa Lund
"Her er tænkt på hver en lille..."
Helle Sahl Vittrup