Sluurpy
Reset

Der er kun en restaurant

Restauranter i Nordjylland

Der er kun en restaurant
Ranking
Bestil A-Z
tæt på dig
Filtre
Strandgaarden Badehotel Restaurant
90/100 (253 ratings)
Restauranter
Europæisk
Dansk
Morgenmad
Frokost
Aftensmad
"Tak Ole og Co for en uforglemmelig gourmetaften i hyggelige omgivelser i fredags. Det var en kulinarisk oplevelse, maden i særklasse og vinmenuen..."
Brian Lind
"Fantastisk sted. Fuldstændig ro selv om travlt. God service og dejlig mad. Et hint til Læsø som sådan: få dog lavet nogle afmærkede ruter for..."
Jan Leer
"Lækker mad, dejlig service og skønt sted. Intet at sætte en finger på. Tak for et dejligt..."
Christine Carøe Aarestrup
"Herligt sted. Mad i topklasse. Morgenbordet uovertruffent. En munter og hyggelig stemning. Hanne og..."
Susanne Kandrup
"Vi er midt i vores ophold lige nu, og kan kun sige. Et virkeligt fantastisk sted. Total ro, i dejlige omgivelser. Gourmet mad på så højt niveau..."
Jens Mikkelsen
"Hvis jeg kunne give 10 stjerner, så fik I det. En sådan fantastisk aften med eminent gourmetmad.... Det var SÅ lækkert. Et hyggeligt sted med..."
Berit Nielsen
"Et super lækkert sted med fantastisk personale og udsøgt god..."
Marianne Petersen
"Fantastisk arrengement af Ole og sit team, til vores firmas 40 år jubilæum, ophold, teambuilding samt mad, alt var super og kørte snorlige..."
Peter Terkelsen
"Fantastisk mat, og som alltid hyggelige kokker. Eierne er bare så søte, og Ole har de beste vinvalg anbefalinger til maten. Strålende..."
Heidi Mo
"Et fantastisk sted. Her finder man ro i dejlige omgivelser. Gourmet mad på højt niveau som serveres med opmærksomhed og fantastisk værtsskab...."
Anita Højer Bernberg Christensen
"Onsdag d. 6 juni 2018 fik jeg muligheden for at komme ud og spise på Strandgaarden. Min boss' s svigerinde synes at vi skulle prøve at spise her nu..."
Anne Bøgelund Berg
"Tusind tak for en super dejlig weekend, vi kommer helt sikker igen, jeg tror aldrig jeg har smagt så lækker mad ! og fået så go service! Tusind..."
Henriette Søvind
"Så dejligt et sted og kommer helt sikker igen..Mange tak for venlig servic og dejligt..."
Kiwa Lund
"Her er tænkt på hver en lille..."
Helle Sahl Vittrup