Sluurpy > Restauranter i Nibe > Store Restrup Herregaard Restaurant

Anmeldelser Store Restrup Herregaard Restaurant - Nibe

Elsebeth Jensen
Fint og roligt sted. God service. Værelserne er smukt indrettet og badeværelset, med det, som skal være der. Der er toiletter rundt om på herregården, hvis man er til selskab her. Der er trapper flere steder, men man kan være i dele af herregården uden at trapperne er til ulempe for kørestole/rolatorer. Der er flere rum, hvor man kan trække sig lidt tilbage, og så snakket med folk i smukke og behagelige omgivelser.
Allan Overlade
Helt fantastiske rammer, der mangler noget finish, man kunne dog forvente en mere bedre service en sådan sted. Rammen er der udførselen kan forbedres. Maden var god 😊🇩🇰
Bo børgesen
Kan ikke anbefale stedet, meget dårlig seng næsten ingen lys i bad og på værelseingen mad, med mindre dette er meddelt ved bestilling af værelse, hvilket var meget dårligt oplyst ved booking. Ingen vandtryk i badet på vores værelse, så man kunne få et bad. Dårlig oplevelse.
Solveig Knudsen
Vi havde bestilt et dobbeltværelse. Da vi sent på aftenen skulle i seng - en 3/4 dobbeltseng, var der kun 1 dyne !! Vi gik ud fra, at det så var en dobbeltdyne, som vi måtte klare sig med. Den var ret stor, men en dobbeltdyne var det nu ikke, blev vi klar over efter et stykke tid. Efter en søvnløs og kold nat nævnte jeg det i receptionen, og det viste sig, at vi faktisk skulle have haft 2 dyner !! Ingen beklagelse fra husets side, men en irettesættelse om at vi skulle være stået op og fundet en eller anden på hotellet, der kunne have hjulpet os !!! Det var nu svært at vide, da vi måtte gå ud fra, at et dobbeltværelse har det udstyr, 2 personer har brug for. Min søster, der havde et enkeltværelse havde til gengæld 2 dyner, fik vi oplyst om morgenen. Så tør du booke på Restrup Slotshotel, så husk at tage din egen dyne med hjemmefra for en sikkerheds skyld. Ekstrem dårlig service.
Hans Peder Storgaard Rosholm
Flotte omgivelser, gennemført restaureret i den helt rigtige stil. Fik en lækker 5-retters menu med tilhørende vine. Virkelig lækker confiteret and og panacotta 😊 Tjeneren havde lidt travlt og morgenmaden var gennemsnitlig ellers fint ophold.
Monica Hagen-Jensen
Det var med bange anelser vi tog afsted for at indløse vores gavekort til gourmetophold, for hold da op, hvor havde vi læst mange dårlige anmeldelser. Og hold da op, hvor blev vi glædeligt overraskede. Vi oplevede kun positive og imødekommende personaler med nordjysk lune fra først til sidst. Værelset var dejligt, mad og vine spillede fint sammen og blev kompetent præsenteret, stedet med en spændende historie var indbydende og smukt dekoreret med friske blomster overalt. Ingen slinger i valsen, vi kan varmt anbefale Store Restrup!
karin knøss
Maden er god men ringe toiletforhold
Anders Riis Espersen
Spændende historie kombineret med dejlig mad. Absolut et besøg værd. Vi havde en overnatning her og nød godt af den gode mad, de flotte historiske lokaler og ikke mindst rigtig fin service fra personalet.
Is
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review