#}
Sluurpy > Restauranter i Nexø > Sørens Værtshus Restaurant

Sørens Værtshus Restaurant - Nexø - Fotoalbum

Bestilte en alm. pizza, som dog kostede 115,-. Tjeneren sagde 10 minutter, men da der var gået 30 rettede jeg henvendelse igen. Beskeden var at de havde glemt ordren, og der ville gå 2 minutter, så var den klar. Da pizzaen kom blev vi slemt skuffede. Det mindede mest af alt om en deep pan frysepizza
3 STJERNER for den søde betjening, kolde øl og hyggelige sted. Pizza 0 STJERNER. Smagløs, slatten og spild af tid og penge.
Jeg have hørt flere steder fra at her fik man øens bedste pizza, og kom vi i nærheden skulle vi prøve dem.. Så det gjorde vi.... Ærligt?? De er da rigtig gode, men helt vanvittige gode er de altså heller ikke.. Jeg nød min nummer 2 med Chili og smagte på de andre og gik derfra godt mæt..😋 Jeg kunne
Utrolig hyggeligt værtshus, som er meget familievenligt om sommeren! Der er fantastisk stemning. Drinksne er helt fine, med helt normale priser. Et sjovt touch til værtshuset, er deres hjemmelavede snackpizzaer, som nemt deles op mellem mange personer. Vegetarpizza tingængelig.
For dyrt for os dødelige. Deres nye ejer er latterlig arrogant så hold jer væk!
Super hyggeligt lokalt værtshus.
Bornholms bedste værtshus, intet mindre!
Udmærket pizza. Men sikke en sur og tvær tjener! Pigen bag baren var sød, men ham der serverede vores pizza, smed dem bare på bordet og gik igen uden at sige en lyd. Vi kommer ikke igen en anden gang. 2 stjerner fordi pizzaen var god, men kan ikke give mere pga den opførsel fra tjeneren.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures