Sluurpy > Restauranter i Middelfart > Møllers Fiskehus

Anmeldelser Møllers Fiskehus - Middelfart

Kathrine H
Fik en fisketapas til 2 personer. Smagte dejlig og der var en del. Dog ikke alt der passer sig at spise koldt. Salaterne er lidt til den fede side. Udlevering tog lidt lang tid, trods for at sommerhussæsonen ikke er gået igang endnu. Det “grønne” var lidt trist at se på.
Gitte Nielsen
Har spist de lækreste stjerneskud fra Møllers Fiskehus
Trine Hansen
Jeg er lidt en fiske-snop: men her er jeg aldrig blevet skuffet. Bedste stjerneskud jeg nogensinde har smagt. Dejlig udsigt. Skønt personale.
Johnny Larsen
Altid frisk og lækker fisk samt venlig betjening. De bedste stegte fiskefileter på Fyn får du her :) Kan også varmt anbefale deres fisketallerken og stjerneskud (husk at forudbestille)
Karsten Laursen
Friskstegte fiskefrikadeller. Super fisketapas. Rigelige portioner. Er I tre så kan I sikkert nøjes med 2 x tapas. Og personalet altid vakse og imødekommende dygtige. Ligesom Møller selv.
Lene Nordestgaard Thorsted
Virkeligt godt sted, god mad, der laves. Og masser af det. Kan klart anbefales, men husk at bestil i forvejen de har meget travlt.
Bruno Juel Pedersen
Fantastisk kvalitet af fisk og hjemmerøget i en kvalitet man gerne kører forbi efter - selv om man har sommerhus 10 kilometer borte.
Hans Erik Nielsen
Fortræffeligt for den der kan lide fisk. Men sælger også andre kødvarer på frost
buffet Burger Fisk Frokost Is lagkage Oksekød Pasta Salat Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review