#}
Sluurpy > Restauranter i Middelfart > Eventyrgrillen

Eventyrgrillen - Middelfart - Fotoalbum

Dejlig god is der bliver gjort noget ud af dem😍 Godt sted helt klart ikke sidste gang vi kommer der. På billedet en to kulgers is der er lagt kærlighed i👌
Brødrene Guf skuffer fælt. Der er kun plads til een ansat bag disken og det batter jo ikke til en lang kø. Men det bliver ikke ved med at være et problem særlig længe! De hjemmebagte flødeboller løb tør før vi nåede frem til disken, et kvarter før lukketid, men hvis de matcher de hjemmebagte isvafle
Fin service, fornuftig is til okay pris. De laver selv deres vafler, og de er ganske glimrende, men deres is er fra Premier Is, og den er ikke så god som den har været. Der var en gang hvor en eventyrvaffel var grænsende til et måltid, men de er faldet lidt af på den.
Elsker det her sted, det er så hyggeligt at sidde under træerne og spise sin gammeldags isvaffel, der måske var lidt dyr, meeen stadig vildt go'. Og der er god service.
Stedet skuffer os aldrig. Flotte is, massere af forskellige at vælge imellem. Sødt personale og gavmilde med isen 😋
God softice, især oven på deres belgiske vafler. Alle der vil have is i området omkring Fredericia og Middelfart ved, at man tager her ud.
De er rigtig søde og venlige. Laver rigtig god mad 🍔🍟🥤😃❤️ Man sidder ikke længe og venter på sin mad 😃👍
Super betjening, lækre store is, super god flydende chokolade, hjemmelavet guf, også har de børne is fra 18-25 kr. ☺
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures